Libnet.ro
UNICEF

20:01

Suedia: Cele doua victime ale atacului de luni din magazinul Ikea sunt un tanar de 28 de ani si mama lui

B1 B1,
Suedia: Cele doua victime ale atacului de luni din magazinul Ikea sunt un tanar de 28 de ani si mama lui

Un barbat de 28 de ani si mama sa in varsta de 55 de ani sunt cele doua victime ale atacului de luni din magazinul Ikea din Suedia. Cele doua persoane au fost injunghiate mortal. Putem confirma ca persoanele. continuă pe B1

Cine sunt cele doua mostenitoare ale Coroanei Romaniei

Decizia Majestatii Sale Regelui Mihai I al Romaniei de a retrage nepotului sau, Nicolae, titlul de Principe al Romaniei si apelativul de Alteta Regala, precum si excluderea sa din Linia de Succesiune la Coroana Romaniei confera o noua importanta celor doua nepoate ale Regelui care fac parte din Familia Regala.

Ministrul Apararii: Cele doua fregate ale Marinei Militare vor fi modernizate

Ministrul Apararii, Mircea Dusa, a declarat, astazi, la Constanta, ca cele doua fregate apartinand Marinei Militare vor intra intr-un proces de modernizare din aceasta toamna, urmand sa fie achizitionate si nave tip corveta, dar si remorchere, transmite Mediafax.

Ministrul Apararii: Cele doua fregate ale Marinei Militare, 'Regina Maria' si 'Regele Ferdinand', vor fi modernizate

Ministrul Apararii, Mircea Dusa, a declarat, sambata, la Constanta, ca cele doua fregate apartinand Marinei Militare vor intra intr-un proces de modernizare din aceasta toamna, urmand sa fie achizitionate si nave tip corveta, dar si remorchere, informeaza Mediafax.

Dusa: Cele doua fregate ale Marinei Militare vor fi modernizate. Avem in vedere si achizitionarea de noi nave

Ministrul Apararii, Mircea Dusa, a fost prezent la Ziua Portilor Deschise, in Portul militar Constanta, activitate dedicata Zilei Fortelor Navale. Cu aceasta ocazie, el a declarat ca fregatele Regina Maria.

Accident de autorcar pe A2: 48 de raniti, internati la cinci spitale din Bucuresti. Doua victime sunt in stare critica la Spitalul Floreasca (VIDEO)

Tragedia de pe Autostrada Soarelui s-a soldat cu 48 de raniti. Ei au fost dusi rand pe rand la mai multe spitale din Bucuresti. La Floreasca au ajuns 13 victime, iar medicii au anuntat ca doua sunt in stare.

Accident de autocar pe A2: 48 de raniti, internati la cinci spitale din Bucuresti. Doua victime sunt in stare critica la Spitalul Floreasca (VIDEO)

Tragedia de pe Autostrada Soarelui s-a soldat cu 48 de raniti. Ei au fost dusi rand pe rand la mai multe spitale din Bucuresti. La Floreasca au ajuns 13 victime, iar medicii au anuntat ca doua sunt in stare.

Noi tensiuni intre cele doua Corei. Seulul acuza Phenianul ca a amplasat mine antipersonal in zona demilitarizata

Tensiunile din Peninsula Coreeana, divizata in doua state cu regimuri diferite, s-au intensificat dupa ce Seulul democrat) a acuzat Phenianul comunist) ca a amplasat minele antipersonal care au mutilat doi dintre militarii sai.

FOTOGALERIE Micile probleme ale Centrului Istoric din Bucuresti: stradute ticsite de masini, loc insuficient de trecere printre terase

Primaria Capitalei a platit peste 12 milioane de euro pentru reabilitarea strazilor din Centrul Istoric al Capitalei, lucrarile fiind finalizate in 2012. Odata cu modernizarea strazilor, proprietarii din zona au inceput incet-incet sa reabiliteze cladirile istorice, iar zona s-a animat cu baruri si cluburi, dupa unii considerate kitsch-uri, dupa altii o atractie turistica pentru strainii dornici de distractie si viata de noapte. Centrul istoric are insa acum cateva probleme: accesul masinilor este permis in continuare in zona, iar pavajul este distrus pe anumite portiuni fiindca nu a fost proiectat pentru trafic auto. In plus, terasele au acaparat aproape in totalitate strazile, lasand in anumite cazuri doar un metru pentru trecerea pietonilor.

ştiri de la B1

actualitate, 20:01

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )