Libnet.ro
UNICEF

01:06

Ministrul Apararii: Cele doua fregate ale Marinei Militare vor fi modernizate

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ministrul Apararii: Cele doua fregate ale Marinei Militare vor fi modernizate

Ministrul Apararii, Mircea Dusa, a declarat, astazi, la Constanta, ca cele doua fregate apartinand Marinei Militare vor intra intr-un proces de modernizare din aceasta toamna, urmand sa fie achizitionate si nave tip corveta, dar si remorchere, transmite Mediafax. continuă pe Ziarul Bursa

Ministrul Apararii: Cele doua fregate ale Marinei Militare, 'Regina Maria' si 'Regele Ferdinand', vor fi modernizate

Ministrul Apararii, Mircea Dusa, a declarat, sambata, la Constanta, ca cele doua fregate apartinand Marinei Militare vor intra intr-un proces de modernizare din aceasta toamna, urmand sa fie achizitionate si nave tip corveta, dar si remorchere, informeaza Mediafax.

Dusa: Cele doua fregate ale Marinei Militare vor fi modernizate. Avem in vedere si achizitionarea de noi nave

Ministrul Apararii, Mircea Dusa, a fost prezent la Ziua Portilor Deschise, in Portul militar Constanta, activitate dedicata Zilei Fortelor Navale. Cu aceasta ocazie, el a declarat ca fregatele Regina Maria.

Anunt important al ministrului Apararii. Ce se intampla cu fregatele Marinei Militare

Fregatele Marinei Militare Regina Maria si Regele Ferdinand vor fi dotate cu echipament si armament de razboi de ultima generatie, in aceasta toamna. Ministrul Apararii, Mircea Dusa, a anuntat.

Ministrul Apararii: Soldatul mort in accident de Ziua Imnului va fi avansat post-mortem

Plutonierul major Laurentiu Mihai, decedat in accidentul rutier de Ziua Imnului, va fi avansat in grad post-mortem, a declarat, miercuri, ministrul Apararii, Mircea Dusa, la Antena 3. Familia lui Mihai.

Subscrieri de numai 30.000 de euro, dupa primele doua etape ale majorarii capitalului Astra

Astra Asigurari ATRA) a reusit sa atraga doar 134. 600 de lei 30. 000 de euro) in primele doua etape de majorare a capitalului, din necesarul de 425 milioane lei 97 milioane de euro) stabilit de ASF pentru recapitalizarea companiei, aflata in redresare financiara.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,201 seconds )