Libnet.ro
UNICEF

18:45

Cine sunt faimosii propusi pentru eliminare la Survivor. Moment dificil in concurs

Playtech Playtech,
Cine sunt faimosii propusi pentru eliminare la Survivor. Moment dificil in concurs

Faimosii au pierdut jocul pentru imunitate, la Survivor Romania, a doua oara consecutiv, iar echipa va ramane fara inca un membru. Elena Ionescu, Ruby si Lino Golden sunt propusi pentru eliminare. Jocul de protectie a fost castigat de Asiana si de Cezar Juratoni, iar dupa nominalizari, cei trei propusi spre eliminare sunt: Elena Ionescu, Ruby . continuă pe Playtech

Cine sunt noii concurenti Survivor Romania. Detaliul neasteptat despre viata lor personala

Survivor Romania, show difuzat la Kanal D, pune fata in fata 20 de concurenti care se vor lupta in Republica Dominicana pentru a-si depasi limitele si a demonstra ca pot fi supravietuitori. Cei 20 de concurenti de la Survivor Romania vor trai ca niste naufragiati pe o insula pustie si vor incerca sa reziste cat .

Cine sunt bucurestenii care vor putea beneficia de vouchere din partea Primariei Capitalei. Firea tocmai a facut anuntul

Primarul Gabriela Firea a anuntat oficial ca vor exista romani care vor putea beneficia de vouchere de la Primaria Capitalei. Aflati mai jos cine poate beneficia de ele si in ce conditii. O parte dintre Bucuresteni vor beneficia de aceste eco-vouchere Pentru introducerea programului se accepta acordarea in perioada 2020-2021 a noi vouchere de la .

Nume grele de la Realitatea Plus parasesc postul. Cine sunt cei care pleaca si unde ii vom vedea

Realitatea TV nu mai emite, dupa ce postul de stiri romanesc a fost inchis, in mod oficial, dupa 18 ani de cand a fost infiintat. Decizia de sistare a fost luata de catre Consiliul National al Audiovizualului CNA), pentru ca licenta de emisie nu a mai fost prelungita in cazul Realitatea TV. Totul s-a mutat .

Cine sunt deputatii care s-au abtinut marti la votul pe proiectul de eliminare a pensiilor speciale

Printre deputatii care s-au abtinut, marti, la votul asupra proiectului de eliminare a pensiilor speciale, se numara sase deputati ALDE, printre care Varujan Vosganian, Anton Anton, Toma Petcu si Andrei Gerea, si 13 deputati UDMR, printre care si Korodi Attila, potrivit Mediafax.

Primaria vrea sa curete taximetria: care sunt noile reguli pentru Bucuresti

Pe 29 ianuarie, Consiliul General are o sedinta la care ar trebui sa discute si-un regulament nou pentru taximetrie. Schimbarile ar fi imense, fata de ce se intampla acum, si daca trec.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )