Libnet.ro
UNICEF

07:00

Alegerile din SUA - un post-mortem. Cine sunt americanii care au votat cu Trump si ce motive au avut

România Liberă România Liberă,
Alegerile din SUA - un post-mortem. Cine sunt americanii care au votat cu Trump si ce motive au avut

Sociologul Barbu Mateescu explica, intr-o postare pe blogul personal, care este mecanismul care a condus la triumful lui Donald Trump. continuă pe România Liberă

Alegerile din SUA, vazute din spatiu: cum voteaza astronautii

Alegerile din SUA sunt celmai fierbinte subiect al zilei, si pana si astronautii trebuie sa voteze in aceste alegeri. Acum aflam si cum se intampla asta. Shane Kimbrough este singurul astronaut NASA care se afla in spatiu, in prezent, dar asta nu inseamna ca el nu are un cuvant de spus in ceea ce priveste [].

Un analist economic despre alegerile din SUA: Cu Trump dispare NATO! Fara NATO, Romania e fara aparare

Un analist economic, Aurelian Dochia, sustine ca sansele ca NATO sa dispara sunt foarte mari in cazul in care Donald Trump va castiga alegerile din SUA. in vreme ce Hillary.

Alegerile din SUA ii duc pe americani cu gandul la emigrare, iar asta se vede pe Google

Alegerile din SUA s-au incheiat deja, cu Donald Trump declarat viitorul presedinte al Americii, iar unii se tem de asta. Lucrurile despre care vorbim acum au inceput inca dinainte ca rezultatul sa fie afisat; cetatenii americani au inceput sa se intereseze de cum pot sa emigreze din State, asta dupa ce situatia il dadea deja [].

Analiza sociologica: Alegerile din SUA - un post-mortem

Sociologul Barbu Mateescu explica, intr-o postare pe blogul personal, care este mecanismul care a condus la triumful lui Donald Trump.

Mircea Geoana despre alegerile din SUA. Un vot masiv de frustrare si manie din partea Americii profunde

Votul din SUA a fost un vot masiv de frustrare si manie din partea Americii profunde, a declarat miercuri presedintele PSRO, Mircea Geoana, fost ministru de Externe si fost ambasador al Romaniei in Statele Unite.

Bursele se prabusesc pe fondul rezultatului de la alegerile din SUA: Dolarul scade in fata euro, yenul castiga teren

Rezultatele preliminare de la alegerile prezidentiale din SUA, care arata ca Donald TRUMP este foarte aproape de a fi declarat oficial noul presedinte al Americii, au condus la o prabusire a pietei.

Ambasadorul Klemm: Cred ca parteneriatul si alianta noastra vor continua, dupa alegerile din SUA

Ambasadorul SUA in Romania, Hans Klemm, a declarat marti, la Timisoara, ca alianta si parteneriatul SUA cu Romania vor continua si dupa alegerile prezidentiale din tara sa, intrucat o trasatura a politicii externe americane din ultimii 70 de ani a fost continuitatea, iar in calitatea sa de ambasador are 'responsabilitatea '' sa depuna eforturi ca aceasta sa mearga mai departe.

Nigel Farage despre alegerile din SUA: Miscarile burselor sugereaza ca are loc un nou Brexit

Nigel Farage, fostul sef al UKIP si unul dintre cei mai vocali avocati ai Brexit, a postat pe Twitter un comentariu in care scrie ca miscarile burselor sugereaza ca are loc un nou Brexit. Farage l-a sprijinit pe Trump in campania electorala.

Calin Popescu-Tariceanu, despre alegerile prezidentiale din SUA: Nu cred ca rezultatul alegerilor din SUA va influenta intr-un fel situatia din Romania

Seful Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat, marti, ca rezultatul alegerilor din SUA nu vor influenta Romania pe termen lung sau scurt. Tariceanu a mai declarat ca se indoieste ca noul presedinte va reusi sa faca schimbari radicale.

Pietele internationale se scufunda, in urma socului generat de rezultatul alegerilor din SUA

ACTUALIZARE 08:47 Pretul aurului, in cea mai mare crestere de dupa Brexit Cotatia futures a aurului a consemnat, astazi, cea mai mare crestere de dupa 23 iunie, cand Marea Britanie a decis sa paraseasca UE Brexit), pe fondul perspectivelor legate de eventualul castig al lui Donald Trump in alegerile prezidentiale din SUA. *ACTUALIZARE 08:33 Pretul petrolului scade puternic, pe fondul avansului lui Trump in alegeri ----------- Pietele bursiere din intreaga lume se scufunda, impreuna cu moneda mexicana si cotatiile futures americane, pe masura ce rezultatul alegerilor prezidentiale ii socheaza pe investitori, scrie CNN Money.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )