Libnet.ro
UNICEF

15:00

Ele sunt vedetele care scot oamenii din casa la vot

ADPM ADPM,
Ele sunt vedetele care scot oamenii din casa la vot

Americanii isi voteaza azi viitorul presedinte. Mai multe vedete consacrate ii indeamna pe cei care locuiesc in State sa iasa la vot, sa se implice, nu sa urmareasca pasiv la televizor ce se intampla. Iata despre ce vedete este vorba! . continuă pe ADPM

Ele sunt cele care ii aduc fericirea Andreei Marin in fiecare zi

Andreea Marin trece printr-o perioada zbuciumata din pricina divortului de sotul sau, Tuncay Ozturk, insa in fiecare zi reuseste sa isi traga sursa de energie si optimism multumita acestor doua fiinte dragi. Iata despre cine este vorba.

Eurostat: Romania, pe primul loc in Europa la numarul mortilor in accidente rutiere. Care sunt cele mai periculoase intersectii din Capitala (VIDEO)

Intersectiile din Capitala pun zilnic in pericol vietile oamenilor. Potrivit Eurostat, Romania se afla pe primul loc in Europa la numarul mortilor in urma accidentelor rutiere. Pentru.

Legea care majoreaza salariile din educatie si din sanatate a fost aprobata de Parlament

Camera Deputatilor a adoptat, luni, in calitate de for decizional, legea de aprobare a OUG 20/2016, prin care sunt majorate salariile in educatie si sanatate, cu 184 de voturi pentru, conform News. ro.

Daniela Lulache: Rectoarele 3 si 4 vor inlocui capacitati de productie care vor iesi din uz

Proiectul Unitatilor 3 si 4 CNE Cernavoda va inlocui la nivelul anilor 2025-2030 capacitati actuale de productie care vor iesi din uz fie din considerente de natura tehnica, fie din considerente de politici energetice europene, asa cum este mentionat in Strategia guvernamentala de continuare a proiectului lansata in anul 2014, a transmis Daniela Lulache, directorul general al Nuclearelectrica.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2013 seconds )