Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cine sunt finalistii Eurovision Romania 2017: prestatiile live si cum a comentat juriul momentele concurentilor VIDEO

Adevărul Adevărul,
Cine sunt finalistii Eurovision Romania 2017: prestatiile live si cum a comentat juriul momentele concurentilor VIDEO

Televiziunea Romana a dezvaluit numele celor 10 finalisti Eurovision Romania 2017, alesi de juriu pentru a intra oficial in lupta pentru a reprezenta Romania la competitia europeana ce se va desfasura in luna mai in Kiev. continuă pe Adevărul

Cine sunt finalistii Eurovision Romania 2017 si cum a comentat juriul prestatiile concurentilor VIDEO

Televiziunea Romana a dezvaluit numele celor 10 finalisti Eurovision Romania 2017, alesi de juriu pentru a intra oficial in lupta pentru a reprezenta Romania la competitia europeana ce se va desfasura in luna mai la Kiev.

Eurovision Romania 2017. Din 15 vor ramane primii 10. Recital Ovidiu Anton

In aceasta seara, juriul va alege artistii care vor merge mai departe, in Finala Selectiei Nationale Eurovision Romania, informeaza Stirile TVR.

Eurovision Romania 2017: cine mai canta in semifinala, ultima etapa cu juriu

Ovidiu Anton si trupa SuperChill completeaza show-ul cu recitaluri incendiare in drumul spre aflarea reprezentantului Romaniei la Eurovision 2017. Semifinala este transmisa live la TVR 1, TVR HD, TVRi, TVR Moldova si pe TVR+, pe 26 februarie, de la ora 20.

Oscar 2017: Cine sunt actorii favoritii la casele de pariuri

Actorii Emma Stone, Damien Chazelle, Cassey Affleck sunt cotati cu cele mai mari sanse la Premiile Oscar, iar filmul cu cele mai mari sanse este musicalul La La Land, scrie agentia News. ro, citand un agregator al site-urilor administrate de marile case de pariuri din Marea Britanie.

Oscar 2017. Cine sunt favoritii in cursa pentru Cel mai bun actor in rolul principal. Preferintele publicului sunt surprinzatoare

Cea mai importanta gala pentru industria filmului, aflata la cea de-a 89-a editie, isi va desemna, pe 26 februarie, castigatorii la categoria Cel mai bun actor in rolul principal.

Oscar 2017. Cine sunt favoritele in cursa pentru Cea mai buna actrita in rol principal

Cel mai prestigios premiu din industria filmului, va fi decernat, intr-o gala la Dolby Theatre din Hollywood, Los Angeles, pe 26 februarie. Cea de-a 89-a editie a galei premiilor Oscar va fi prezentata de Jimmy Kimmel.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )