Libnet.ro
UNICEF

21:45

Cine sunt oamenii care chiar au nevoie de Facebook si alte retele sociale

Playtech Playtech,
Cine sunt oamenii care chiar au nevoie de Facebook si alte retele sociale

Retelele sociale pot avea efecte negative cand vine vorba de tineri, insa un nou studiu arata ca acestea ar putea fi cu adevarat benefice pentru un alt segment de varsta. Cercetarea a. continuă pe Playtech

Seful Observatorului seismologic Vrncioaia: Un cutremur major se poate produce oricnd / n ct timp ajunge unda seismica la Bucuresti si cine sunt cei care primesc primii alerta

Un cutremur major se poate produce oricand in zona Vrancei, dar nimeni nu poate sti momentul exact cand se va intampla, sustine Ioan Verdes. directorul Observatorului Seismologic de la Vrincioaia, unde miscarile tectonice din zona Vrancea sunt urmarite continuu si raportate.

Cine sunt profesorii care au bagat Rusia in Universitatea Craiova pe usa din dos. Pot sa semneze si sa organizeze orice

Profesorul Sorin Liviu Damean, decanul Facultatii de Stiinte Sociale de la Universitatea Craiova, si lectorul universitar Florin Pasatoiu, din cadrul aceleiasi institutii, sunt acuzati ca au bagat numele institutiei intr-o poveste de care rectoratul nu avea habar. Mai exact, cei doi profesori sunt membrii fondatori ai unei asociatii care ar fi semnat din partea Romaniei un memorandum de colaborare cu Rusia.

Ministerul Sanatatii: O fetita de 8 ani care are nevoie de urgenta de transplant pulmonar va fi tratata n Ungaria

Ministerul Sanatatii a primit un raspuns favorabil din partea Ungariei in cazul fetitei in varsta de 8 ani care are nevoie de un transplant pulmonar in regim de urgenta, a anuntat vineri institutia condusa de Sorina Pintea. Singurul spital acreditat pentru transplant pulmonar in Romania este Spitalul Sf. Maria din Bucuresti, acreditat in 2016, unde primele si singurele doua transplanturi s-au facut abia la doi ani dupa acreditare, in primavara lui 2018.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )