Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cine sunt reprezentantii societatii civile care au refuzat sa participe la intalnirea cu presedintele Klaus Iohannis

Adevărul Adevărul,
Cine sunt reprezentantii societatii civile care au refuzat sa participe la intalnirea cu presedintele Klaus Iohannis

Dupa ce presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca vrea sa se intalneasca cu reprezentantii societatii civile pentru a discuta despre nemultumirile celor care protesteaza de cateva zile in strada, astazi au aparut si cateva nume propuse pentru consultarile de la Cotroceni. Adevarul va spune cine sunt oamenii care nu sunt de acord cu aceste intalniri pe care Iohannis le organizeaza la Cotroceni. continuă pe Adevărul

Iohannis s-a consultat cu reprezentantii societatii civile

ACTUALIZARE 18:41 Sorin Ionita: Iohannis nu pare foarte entuziast de ideea anticipatelor Presedintele Klaus Iohannis nu pare foarte entuziasmat de ideea anticipatelor, a apreciat astazi, intr-o postare pe Facebook, Sorin Ionita, unul dintre reprezentantii societatii civile care a participat la intalnirea cu seful statului de la Palatul Cotroceni. *ACTUALIZARE 18:31 Adrian Despot: Cele mai multe dintre doleantele noastre au fost exprimate; m-am intors cu speranta *ACTUALIZARE 16:29 Liviu Mihaiu: Presedintele ne-a spus ca daca vrem o clasa politica sa ne implicam, ca ne va lua parteneri *ACTUALIZARE 16:29 Nicusor Dan: Nu trebuie sa ne grabim sa numim un premier *ACTUALIZARE 16:15 Iohannis: Am promis ca voi merge in piata, dar nu voi anunta nici ora, nici ziua *ACTUALIZARE 14:36 Dragnea: Vii repede si spui ca vrei alegeri anticipate. De ce? Ca sa dea bine la public? *ACTUALIZARE 13:59 Iohannis: E o intalnire atipica, in vremuri deosebite * Nicusor Dan, Liviu Mihaiu, Sorin Ionita, Laura Stefan, Adrian Despot, printre cei care au fost invitati pentru consultari la Cotroceni de la ora 13:00 *ACTUALIZARE 12:21 Asociatia Romania Fara Ei: Presedintia Romaniei arata aceeasi lipsa de respect cu care ne-a obisnuit actuala clasa politica *ACTUALIZARE 11:51 Oprea: Sustinem alegerile anticipate *ACTUALIZARE 11:08 Selectia reprezentantilor societatii civile care se vor intalni vineri cu *ACTUALIZARE 10:57 Patru asociatii vor sa participe la consultarile presedintelui cu societatea civila.

Iohannis se consulta cu reprezentantii societatii civile

Https://www. facebook. com/photo. php?fbid=10153051540726890 and set=a. 610041889 and type=3 and theaterLista cu reprezentantii societatii civile la consultari *ACTUALIZARE 14:36 Dragnea: Vii repede si spui ca vrei alegeri anticipate. De ce? Ca sa dea bine la public? Presedintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, a declarat astazi ca alegerile anticipate pot fi organizate cel mai devreme pe 5 aprilie anul viitor, iar pana atunci treburile tarii vor fi gestionate de un guvern interimar cu atributii limitate, transmit surse din presa. *ACTUALIZARE 13:59 Iohannis: E o intalnire atipica, in vremuri deosebite * Nicusor Dan, Liviu Mihaiu, Sorin Ionita, Laura Stefan, Adrian Despot, printre cei care au fost invitati pentru consultari la Cotroceni de la ora 13:00 *ACTUALIZARE 12:21 Asociatia Romania Fara Ei: Presedintia Romaniei arata aceeasi lipsa de respect cu care ne-a obisnuit actuala clasa politica ---------- *ACTUALIZARE 11:51 Oprea: Sustinem alegerile anticipate *ACTUALIZARE 11:08 Selectia reprezentantilor societatii civile care se vor intalni vineri cu *ACTUALIZARE 10:57 Patru asociatii vor sa participe la consultarile presedintelui cu societatea civila.

Iohannis a primit 5.520 de solicitari din partea societatii civile pentru consultari. Va primi doar 20. UNPR si ALDE, ultimele partide consultate la Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis ii primeste, astazi, la Palatul Cotroceni, pe reprezentantii UNPR, condusi de Gabriel Oprea, si pe cei ai ALDE, dupa ce ieri s-a consultat cu liderii celorlalte partide parlamentare pentru formarea unui nou Guvern. Seful statului a convocat si reprezentantii societatii civile si ai strazii la consultari.

Iohannis se consulta vineri cu reprezentantii UNPR, ALDE si cei ai societatii civile

Presedintele Klaus Iohannis se va consulta vineri cu reprezentantii UNPR, ALDE si cei ai societatii civile pentru gasirea unei solutii dupa demisia din functie a premierului Victor Ponta.

Colocviu: Statul roman cel mai mare dusman al societatii civile?

Revista Timpul si Asociatia Revistei Timpul demareaza in aceasta saptamana colocviile Oamenii Timpului. Manifestari culturale de inalta tinuta, colocviile vor fi organizate la Muzeul Unirii. Primul eveniment il are ca invitat pe jurnalistul si activistul civic Liviu Mihaiu si este programat azi de la ora 17. Tema este Statul roman - cel mai mare dusman al societatii civile?.

Hunedorenii ies din nou in strada: proteste ale societatii civile au loc in Hunedoara, Deva si in Valea Jiului

Actiunile de protest ale societatii civile continua si astazi in municipiile Huendoara, Deva, Petrosani, iar oameni din alte orase ale judetului au anuntat organizarea unor mitinguri.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )