Libnet.ro
UNICEF

11:45

Cine sunt victimele din elicopterul SMURD prabusit in Republica Moldova

România Liberă România Liberă,
Cine sunt victimele din elicopterul SMURD prabusit in Republica Moldova

La bordul elicopterului SMURD, care s-a prabusit, joi, 2 iunie, in zona Cahul din Republica Moldova se afla un echipaj format dintr-un pilot, un copilot, un medic si un asistent. Aeronava apartinea seviciului SMURD Iasi, se afla la a doua misiune efectuata astazi in Republica Moldova si se deplasa spre Cahul pentru a prelua un pacient. continuă pe România Liberă

imi pare rau atunci cand salvatorii devin victime. Raed Arafat, mesaj de condoleante pentru familiile victimelor din elicopterul SMURD prabusit in Republica Moldova

In urma prabusirii elicopterului SMURD pe teritoriul Republicii Moldova, secretarul de Stat in Sanatate, Raed Arafat, a transmis un mesaj de condoleante familiilor celor patru victime. Acesta a postat pe.

Cine sunt cele patru victime din elicopterul SMURD prabusit. Drama familiilor lasate in urma: Toti erau casatoriti si aveau copii (FOTO VIDEO)

Medicul de urgenta Mihaela Dumea si asistentul Gabi Sandu se aflau amandoi la bordul elicopterului SMURD Iasi, care s-a prabusit in cursul zilei de 2 iunie in zona localitatii Haragas,.

Imagini surprinse cu elicopterul SMURD prabusit in Republica Moldova cu mai putin de o luna inainte de tragedie

Aparatul de zbor prabusit in Republica Moldova, aflat in dotarea unitatii SMURD Iasi, a fost inregistrat video la inceputul lunii mai.

Ultimele imagini cu elicopterul SMURD prabusit

Un elicopter SMURD s-a prabusit in Republica Moldova. Elicopterul SMURD Iasi s-a prabusit in satul Haragas din raionul Cantemir. Primarul din localitatea Haragas, unde s-a prabusit.

Elicopterul SMURD prabusit in Republica Moldova mergea la Cahul sa transporte un cetatean american aflat in stare grava

Elicopterul apartinea SMURD Iasi si se ducea la Cahul sa transporte la Chisinau un cetatean american aflat in stare grava. Elicopeterul se deplasa spre Cahul pentru a prelua un pacient ce urma sa fie t.

Surse din Departamentul pentru Situatii Exceptionale din Moldova: Elicopterul SMURD prabusit a explodat in aer (VIDEO)

Tragedia aviatica din Moldova in care a fost implicat un elicopter SMURD a indurerat multe inimi in ziua de 2 iunie. Se pare ca, din primele informatii prezentate de catre TVR Moldova, surse din.

Cine era pilotul avionului care s-a prabusit in Republica Moldova. Politist salvat de acelasi echipaj: Cei care salveaza vieti mor

Comandatul elicopterului SMURD prabusit in Republica Moldova era botosanean. Acesta avea o experinta deosebita si era foarte atasat de pamanturile natale, efectuand zeci de misiuni pentru salvarea botosanenilor. Acelasi echipaj a salvat viata unui politist care a izbucnit in lacrimi la aflarea vestii.

Elicopter SMURD prabusit in Republica Moldova. Raed Arafat :Riscurile acestei meserii sunt asumate de noi insa trebuie sa fie reduse la minimum

Secretarul de stat Raed Arafat va pleca in republica Moldova. Arafat a transmis condoleante familiilor echipajului. Secretarul de stat spune ca riscurile acestei meserii sunt asumate insa trebuie reduse la minim chiar daca ele niciodata nu pot fi reduse la zero.

Viceministrul Sanatatii din Republica Moldova, despre cazul elicopterului SMURD prabusit: Decizia de decolare si zbor apartine Autoritatii Aeronautice din Romania

Viceministrul Sanatatii din Republica Moldova, Oleg Craciun, a declarat ca toti membrii echipajului elicopterului SMURD prabusit joi in Republica Moldova au fost declarati decedati. Confirm.

Elicopter SMURD, prabusit in Republica Moldova

Un elicopter SMURD in care se aflau patru persoane s-a prabusit in localitatea Haragas din Cantemir, Republica Moldova. Potrivit ofiterului de presa al DSE, Diana Turcanu, unul dintre membrii echipajului a fost gasit mort, anunta Unimedia, conform.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,232 seconds )