Libnet.ro
UNICEF

05:15

Cu cine voteaza Victor Ponta la Primaria Capitalei: Daca vreau o administratie eficienta, pe Gabi Firea, daca vreau revolutie, pe Nicusor Dan, daca vreau bun-simt, pe Daniel Barbu si daca sunt prostit, pe securitul Catalin Predoiu

B1 B1,
Cu cine voteaza Victor Ponta la Primaria Capitalei: Daca vreau o administratie eficienta, pe Gabi Firea, daca vreau revolutie, pe Nicusor Dan, daca vreau bun-simt, pe Daniel Barbu si daca sunt prostit, pe securitul Catalin Predoiu

Victor Ponta intervine in campania electorala pentru Primaria Capitalei. Fostul lider PSD se dezlantuie la adresa candidatului PNL la sefia Bucurestiului, Catalin Predoiu. Fostul premier vorbeste. continuă pe B1

Victor Ponta: Nu voi veni eu in fruntea PSD, daca se retrage Dragnea

Fostul presedinte al social-democratilor Victor Ponta a exclus posibilitatea de a reveni la conducerea partidului dupa alegerile locale, afirmand ca, in cazul in care actualul lider al partidului,.

Ce spune Nicusor Dan, candidatul USB la Primaria Capitalei, despre implicarea sefului sau de campanie in scandalul Panama Papers

Nu am stiut ca seful meu de campanie apare in Panama Papers, a declarat Nicusor Dan, candidatul USB la Primaria Capitalei, referindu-se la implicarea sefului sau de campanie, Matei Paun, in acest scandal, intr-un interviu acordat Rise Project.

Razboi pe Facebook intre doi dintre candidatii principali la Primaria Capitalei: Predoiu, disperat sa ajunga pe locul doi. Nicusor, draga, tine-ti nervii si ataca Firea si PSD (VIDEO)

Doi dintre candidatii principali in cursa pentru Primaria Capitalei s-au angajat intr-un razboi deschis pe platforma de socializare Facebook. Nicusor Dan, afirma ca Predoiu e un candidat disperat.

Punctul de intalnire: Cum vede PNL revenirea lui Victor Ponta intr-o functie de stat

Radu Tudor a prezentat, la Punctul de intalnire, de la Antena 3, o declaratie a fostului premier Victor Ponta cu privire la revenirea sa intr-o functie in stat. Victor Ponta a declarant ca.

Victor Ponta se vede din toamna intr-un guvern format din PSD-ALDE UNPR

Victor Ponta si Liviu Dragnea s-au intersectat la Satu Mare in cadrul vizitelor prin tara pe care le fac in scopul de a sustine candidatii partidului la alegerile din 5 iunie. Victor Ponta a afirmat ca votul din 5 iunie va fi un semnal care ii da certitudinea ca dupa alegerile generale Romania va fi condusa de un guvern PSD - ALDE - UNPR.

Victor Ponta, critici la adresa Guvernului Ciolos

Fostul premier Victor Ponta, a sustinut luni seara, la Botosani, ca Romania nu este guvernata si si-a reafirmat speranta ca dupa alegerile parlamentare sa se formeze un nou guvern PSD, ALDE, UNPR, scrie.

Victor Ponta lanseaza noi acuzatii grave si cere motiune de cenzura

Dezastrul administrativ generat de intreruperea Sistemului Electronic de Achizitii Publice SEAP), din cauza exclusiva a incompetentei Guvernului de tehnocrati, este cel mai intemeiat si corect motiv pentru depunerea unei motiuni de cenzura imediat dupa 15 iunie, a afirmat luni fostul premier Victor Ponta, deputat PSD.

Victor Ponta anunta cand va fi depusa motiunea de cenzura impotriva guvernului Ciolos

Victor Ponta critica din nou guvernul tehnocrat, intr-un mesaj postat luni pe Facebook, in care fostul premier se raliaza ideii expuse deja in spatiul public de mai multi membri ai PSD: depunerea un.

Victor Ponta, afirmatii dure in scandalul din justitie: Cei care tac azi, maine vor fi victime!

Victor Ponta a postat pe pagina lui de Facebook un mesaj in care saluta actul de curaj si responsabilitate civica al reprezentantilor avocatilor care il acuza pe ministrul Justitiei de de.

Victor Ponta: Luati-l la PNL!

Deputatul PSD Victor Ponta a declarat vineri, in cadrul unei conferinte de presa la Bistrita, ca liberalii ar putea sa il ia pe Valeriu Zgonea in echipa lor, avand in vedere ca.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )