Libnet.ro
UNICEF

00:07

Victor Ponta, afirmatii dure in scandalul din justitie: Cei care tac azi, maine vor fi victime!

Antena3 Antena3,
Victor Ponta, afirmatii dure in scandalul din justitie: Cei care tac azi, maine vor fi victime!

Victor Ponta a postat pe pagina lui de Facebook un mesaj in care saluta actul de curaj si responsabilitate civica al reprezentantilor avocatilor care il acuza pe ministrul Justitiei de de. continuă pe Antena3

Victor Ponta se vede din toamna intr-un guvern format din PSD-ALDE UNPR

Victor Ponta si Liviu Dragnea s-au intersectat la Satu Mare in cadrul vizitelor prin tara pe care le fac in scopul de a sustine candidatii partidului la alegerile din 5 iunie. Victor Ponta a afirmat ca votul din 5 iunie va fi un semnal care ii da certitudinea ca dupa alegerile generale Romania va fi condusa de un guvern PSD - ALDE - UNPR.

Victor Ponta: Luati-l la PNL!

Deputatul PSD Victor Ponta a declarat vineri, in cadrul unei conferinte de presa la Bistrita, ca liberalii ar putea sa il ia pe Valeriu Zgonea in echipa lor, avand in vedere ca.

Victor Ponta: Ma gandesc si eu la o noua functie in stat

Deputatul Victor Ponta a declarat, joi seara, ca se mai gandeste cu privire la posibilitatea de a ocupa o noua functie in stat, precizand ca ii da curaj primarul din Reghin, Maria Precup, ca.

Victor Ponta, atac dur la sefa PNL Alina Gorghiu: Nu mai sunt eu la guvernare... Alina, trezeste-te!

Aflat la Bistrita, fostul premier Victor Ponta a atacat-o dur pe sefa PNL Alina Gorgiu, sustinand ca incearca sa gaseasca o explicatie pentru crizele de isterie ale liberalei, numind-o totodata ridicola. Acesta a mai spus ca isi doreste ca Alina Gorghiu sa ramana in fruntea PNL-ului.

Fostul premier Victor Ponta, la Bistrita: Eu, personal, nu sunt atat de dornic sa ma intorc la guvernare

Prezent vineri la Bistrita, fostul premier Victor Ponta a precizat ca el personal nu este dornic sa se intoarca la guvernare. Pe de alta parte, acesta a spus ca va candida la alegerile parlamentare din toamna, pentru un post de deputat de Gorj.

Victor Ponta, catre sefa PNL: Alina, trezeste-te! Cum sa il suspend eu pe Iohannis? Nici nu-l gasesc la Cotroceni

Fostul premier al Romaniei, Victor Ponta, a catalogat, vineri, drept ridicole afirmatiile copresedintelui PNL Alina Gorghiu referitoare la suspendarea presedintelui Klaus Iohannis, informeaza Mediafax.

Victor Ponta, asteptat la Turda si Campia Turzii, la o intalnire electorala

Victor Ponta este asteptat joi, 26 mai, la o intalnire electorala in zona Turda Campia-Turzii de la ora 17. 15, au anuntat reprezentantii PSD Cluj.

Victor Ponta, dupa ce Alina Gorghiu a declarat ca acesta ar pregati suspedarea presedintelui: Cred ca are sindromul postnatal!

Fostul premier Victor Ponta reactioneaza dur, dpa ce copresedintele PNL Alina Gorghiu l-a acuzat ca, impreuna cu Calin Popescu Tariceanu si Liviu Dragnea ar pregati suspendarea presedintelui Klaus.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2354 seconds )