Libnet.ro
UNICEF

12:00

Ciolacu: La Congresul PSD se va vota cu buletine, urne si cabine. Ulterior se va face centralizarea

Adevărul Adevărul,
Ciolacu: La Congresul PSD se va vota cu buletine, urne si cabine. Ulterior se va face centralizarea

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat ca miercuri, social - democratii vor stabili cum se va desfasura Congresul partidului, daca acesta va fi online sau nu. In ceea ce priveste votul, acesta va fi unul secret, cu buletine de vot, cabine si urne, iar voturile vor fi centralizate ulterior. continuă pe Adevărul

Marcel Ciolacu: Maine PSD va depune motiunea de cenzura la Parlament. Cand e programat votul impotriva Guvernului Orban

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat duminica seara, in carul evenimentului de lansare a candidatiilor PSD la primariile din Capitala, ca Partidul Social Democrat va depune luni la Parlament motiunea de.

Marcel Ciolacu: Maine PSD va depune motiunea de cenzura la Parlament. Avem o propunere de premier

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat duminica seara, in cadrul evenimentului de lansare a candidatiilor PSD la primariile din Capitala, ca Partidul Social Democrat va depune luni la Parlament motiunea de.

CIOLACU: Maine PSD va depune motiunea de cenzura la Parlament. Avem o propunere de premier

Presedintele Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, a anuntat azi seara, la lansarea candidatiilor PSD la primariile din Capitala, ca luni PSD va depune la Parlament motiunea de cenzura impotriva Guvernului Orban, iar aceasta urmeaza sa fie citita saptamana viitoare in plen, iar apoi va fi stabilita data votului, conform news. ro.

Ciolacu: Echipa PSD este una cu experienta, sub nicio forma o echipa hibrid insailata de catre PNL si USR la Vila Lac 1 Firea: Ceilalti se plang, dar nu vin cu solutii

Marcel Ciolacu,presedintele Partidului Social-Democrat, a spus ca echipa pe care social-democratii o propun pentru Primaria Capitalei si pentru primariile de sector este una cu experienta si nu este o echipa hibrid insailata de catre PNL si USR la Vila Lac 1. Candidatul PSD la Primaria Bucuresti, Gabriela Firea, a afirmat ca ceilalti candidati pentru aceasta functie se plang de probleme din Capitala si nu vin cu solutii.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )