Libnet.ro
UNICEF

09:30

Ciolacu crede ca Orban trebuia sa demisioneze imediat ce a aparut poza cu fumatul la Guvern

România Liberă România Liberă,
Ciolacu crede ca Orban trebuia sa demisioneze imediat ce a aparut poza cu fumatul la Guvern

Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, considera ca Ludovic Orban trebuia sa de. continuă pe România Liberă

MARCEL CIOLACU: Ludovic Orban trebuia sa demisioneze dupa aparitia fotografiei in care fumeaza in Palatul Victoria

Presedintele Partidului Social Democrat PSD), Marcel Ciolacu, a declarat, duminica seara, ca premierul Ludovic Orban trebuia sa demisioneze dupa aparitia fotografiei in care fumeaza alaturi de mai multi ministri in Palatul Victoria.

Marcel Ciolacu considera ca Ludovic Orban trebuia sa demisioneze dupa aparitia fotografiei in care fumeaza in Palatul Victoria

Presedintele Partidului Social Democrat PSD), Marcel Ciolacu, a declarat, duminica seara, ca premierul Ludovic Orban trebuia sa demisioneze dupa aparitia fotografiei in care fumeaza alaturi de mai multi ministri in Palatul Victoria. Ciolacu crede ca este o ipocrizie sa iesi in conferintele de presa cu masca si, de fapt, in interiorul Guvernului sa ai cu totul alte atitudini.

Ciolacu: Orban trebuia sa-si dea demisia, dupa poza din biroul sau. Nu mai are niciun fel de credibilitate

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, sustine ca premierul Ludovic Orban ar fi trebuit sa isi dea imediat demisia dupa publicarea, pe Facebook, a fotografiei in care apare fumand, alaturi de colegi in guvern, de ziua sa de nastere.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2033 seconds )