Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ciprian Ciucu a solicitat o analiza economica la Primaria sectorului 6

România Liberă România Liberă,
Ciprian Ciucu a solicitat o analiza economica la Primaria sectorului 6

Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, a declarat ca a solicitat o analiza economica, in contextul ch. continuă pe România Liberă

INTERVIU Ciprian Ciucu, primarul Sectorului 6: Primaria are peste 3.000 de angajati, voi reduce personalul Sunt angajate familii intregi, sunt clanuri in doi ani voi desfiinta ghenele de la bloc

Primaria Sectorului 6 are un buget de investitii de doar 100 milioane lei, si cam 200 milioane lei se duc pe salariile celor peste 3000 de angajati, a declarat Ciprian Ciucu, noul primar al Sectorului 6, intr-un interviu acordat HotNews. ro. Acesta spune ca doar Directia de Asistenta Sociala are un aparat urias, de circa 1200 de oameni, fara asistentii maternali. Edilul spune ca va face evaluarea personalului si va reduce serios numarul angajatilor, pentru a face rost de bani pentru investitii.

Mihaela Stefan si Alexandru Gadiuta au fost alesi viceprimari ai Sectorului 6. Ciprian Ciucu: La Primaria Sectorului 6 avem o majoritate stabila PNL USR-PLUS. Salut pozitia PMP de a se alatura acestei formule

Mihaela Stefan si Alexandru Gadiuta au fost alesi viceprimari ai Sectorului 6, a anuntat marti primarul Ciprian Ciucu, care i-a felicitat pe cei doi. Din aceasta seara echipa executiva de conducere.

Ciprian Ciucu: Primaria Sectorului 6 are peste 3.000 de angajati. Sunt angajate familii intregi

Familii intregi angajate la Primaria Sectorului 6, asta a gasit noul edil Cirprian Ciucu. Liberalul a , a declarat intr-un interviu pentru Hotnews. ro ca institutia pe care o conduce acum are un buget de investitii de.

Primaria Sectorului 4 suspenda activitatea cu publicul din cauza aparitiei unor cazuri de COVID-19 in institutie. Cand vor reveni functionarii la birou

Primaria Sectorului 4 a anuntat marti ca din cauza aparitiei unor cazuri de infectie cu noul coronavirus in randul angajatilor autoritatii locale, primarul, Daniel Baluta, a dispus suspendarea activitatii de lucru cu publicul, precum si a activitatii neesentiale, in perioda 25 noiembrie 02 decembrie 2020.

CLOTILDE ARMAND: A inceput auditul la Primaria Sectorului 1

Primarul Sectorului 1 al Capitalei, Clotilde Armand, anunta ca in cursul zilei de luni a inceput auditul la primarie, transmite News. ro.

Covid-19 si la Primaria Sectorului 5. Activitatea cu publicul, restransa timp de doua saptamani

Activitatea cu publicul va fi restransa timp de doua saptamani la Primaria Sectorului 5 din Capitala, dupa ce mai multi angajati s-au infectat cu virusul SARS-CoV-2. in urmatoarele doua saptamani vor fi eliberate doar anumite documente si vor fi oficiate cununii civile in cadru restrans.

Primaria Sectorului 4 isi suspenda activitatea cu publicul pana pe 2 decembrie din cauza coronavirusului

Primaria Sectorului 4 isi suspenda activitatea de miercuri, 25 noiembrie, pana pe 2 decembrie inclusiv, din cauza aparitiei unor cazuri de infectie cu noul coronavirus in randul angajatilor autoritatii locale. Astfel, va fi suspendata activitatea de lucru cu publicul, precum si a activitatii neesentiale.

Primaria Sectorului 4 isi suspenda activitatea pana pe data de 2 decembrie inclusiv, dupa aparitia unor cazuri de COVID-19 in randul angajatilor

Primaria Sectorului 4 al Capitalei anunta ca isi va suspenda activitatea pana la data de 2 decembrie, dupa ce mai multi angajati au fost testati pozitiv cu coronavirus. Activitatea cu publicul va fi.

Primaria Sectorului 5: Deplasare ilegala in Franta, de 150.000 de euro, semnalata de Curtea de Conturi

Primaria Sectorului 5 anunta ca pe site-ul sau au fost publicate rapoartele Curtii de Conturi privind activitatea institutiei din anii 2018, 2019 si partial din 2020, printre aspectele semnalate numarandu-se o deplasare la Cannes Franta), desi evenimentul anuntat fusese anulat din cauza pandemiei, relateaza Agerpres.

PANA PE 7 DECEMBRIE Primaria Sectorului 5 isi suspenda activitatea cu publicul

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a dispus astazi suspendarea activitatii de lucru cu publicul in sediul situat pe strada Fabrica de Chibrituri, in perioada 25 noiembrie - 7 decembrie inclusiv), ca urmare a aparitiei unor noi cazuri de infectare cu COVID-19 in randul angajatilor Primariei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )