Libnet.ro
UNICEF

19:30

Circulatia pe DN 1, dinspre Brasov spre Valea Prahovei, este deviata din cauza aglomeratiei

România Liberă România Liberă,
Circulatia pe DN 1, dinspre Brasov spre Valea Prahovei, este deviata din cauza aglomeratiei

Traficul rutier pe DN1, dinspre Brasov spre Valea Prahovei, a fost deviat luni la amiaza pe DN1A, Brasov - Sacele Cheia Ploiesti, din cauza aglomeratiei de pe DN1, a anuntat Centrul Infotrafic al Politiei Romane. continuă pe România Liberă

Circulatia rutiera, restrictionata dinspre Brasov si Rasnov catre Poiana Brasov

Luni, incepand cu ora 13:20, din pricina numarului mare de masini, politistii rutieri au restrictionat circulatia auto dinspre Brasov pe DN 1E) si Rasnov pe DN73) catre Poiana Brasov, anunta Centrul Infotrafic. In acest moment se poate ajunge in statiune pe jos sau cu mijloacele de transport in comun, dar nu cu autoturismul.

CFR anunta ca circulatia trenurilor s-a reluat normal pe Valea Prahovei, in jurul orei 19:00. Unele trenuri au avut luni intarzieri record de 8-10 ore pe ruta Brasov - Bucuresti

CFR a anuntat luni, in jurul orei 19:00, ca trenurile circula din nou in conditii normale pe ambele fire intre Timisu de Sus si Predeal, iar intre Timisu de Sus si Darste trenurile sunt tractate pe firul I cu locomotive Diesel. Din directia Brasov, 4 trenuri vor ajunge cu intarziere in Bucuresti Nord: R 14036, R 3008, IR 15934, R 14038, anunta CFR, fara a preciza cat vor intarzia aceste trenuri. Reamintim ca, in cursul zilei de luni, trenurile de pe ruta Brasov - Bucuresti au inregistrat intarzieri de 5 pana la 8, chiar 10 ore.

Clorura aruncata pe sosea a afectat calea ferata pe Valea Prahovei

Caile ferate au fost din nou blocate de Craciun, chiar daca vremea a fost mai blanda ca de obicei in aceasta perioada. Cea mai mica intarziere a garniturilor care veneau dinspre vestul tarii era de aproximativ o ora, iar cea mai mare ajungea pana la cinci ore.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1961 seconds )