Libnet.ro
UNICEF

18:15

Circulatia pe A1 Orastie-Sibiu va fi inchisa, in 10 octombrie, pentru 24 de ore

România Liberă România Liberă,
Circulatia pe A1 Orastie-Sibiu va fi inchisa, in 10 octombrie, pentru 24 de ore

Circulatia rutiera pe autostrada A1 Orastie - Sibiu va fi inchisa, in 10 octombrie, pentru 24 de ore. continuă pe România Liberă

IL SOLE 24 ORE: Generali nu mai vrea sa cumpere o divizie BBVA

Cea mai mare companie italiana de asigurari, Generali, s-a retras din cursa pentru achizitionarea diviziei de bancassurance a bancii spaniole BBVA, a anuntat ieri publicatia Il Sole 24 Ore, transmite Reuters, conform Agerpres.

VIDEO Autostrada A1 Orastie - Sibiu se inchide total timp de 24 de ore pentru lucrari la nodul rutier de la Sebes. Cum va fi deviata circulatia

Autostrada Orastie-Sibiu A1) se inchide total pentru 24 de ore pentru realizarea unor supratraversari necesare la bretelele nodului rutier Sebes Autostrada Sebes-Turda A10).

Boris Johnson va suspenda Parlamentul pe 14 octombrie pentru o scurta perioada de timp pentru a lansa programul politic

Premierul britanic Boris Johnson ii va cere Reginei Elisabeta a II-a sa suspende pentru cateva zile Parlamentul de martea viitoare, 8 octombrie, asa cum este traditional inaintea discursului de politica generala citit de catre regina, programat pentru 14 octombrie, transmit Reuters si AFP.

Atentionare de calatorie pentru Grecia: Greva de 24 de ore in sectorul public. Sunt asteptate perturbari in traficul de calatori

Ministerul Afacerilor Externe MAE) informeaza romanii care se afla, tranziteaza sau vor sa mearga in Grecia ca pentru ziua de miercuri Confederatia Generala a lucratorilor din Grecia GSEE) a anuntat o greva de 24 de ore. in acest context, sunt asteptate perturbari in traficul public de calatori.

Acoperamantulul Maicii Domnului. Spune aceasta rugaciune pe 1 octombrie pentru indeplinirea tuturor dorintelor

Acoperamantulul Maicii Domnului. Acoperamantulul Maicii Domnului este sarbatoarea care incheie cele doua luni ale anului, august si septembrie, in care este cinstita in mod deosebit Maica.

VICTOR PONTA: Motiunea de cenzura - dezbatuta si votata pe 10 octombrie

Motiunea de cenzura va fi dezbatuta si va fi votata in Parlament joia viitoare, au decis Birourile permanente reunite.

Victor Ponta: Motiunea de cenzura - dezbatuta si votata pe 10 octombrie

Motiunea de cenzura se va dezbate si se va vota in Parlament joia viitoare, au decis Birourile permanente reunite ale Parlamentului. Anuntul a fost facut de liderul PRO Romania, Victor Ponta. El a precizat.

Doi fosti directori ai companiei Aeroporturi Bucuresti si o angajata, trimisi in judecata de DNA. Femeia a stat la serviciu 56 de minute, dar a semnat condica pentru 432 de ore

DNA a trimis in judecata o fosta salariata a Companiei Aeroporturi Bucuresti care ar fi fost angajata fictiv, fara a se prezenta la serviciu, dar beneficiind de salariu sau de masina. Ea a semnat in fals in condica de prezenta pentru 432 de ore, in realitate fiind prezenta la serviciu doar 56 de minute - cele patru dati in care s-a prezentat la sediul companiei pentru a semna condica. Alaturi de ea, au fost trimisi si doi fosti directori ai companiei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )