Libnet.ro
UNICEF

19:00

Circulatie in conditii de iarna in Alba. Nu sunt drumuri inchise din cauza zapezii

Adevărul Adevărul,
Circulatie in conditii de iarna in Alba. Nu sunt drumuri inchise din cauza zapezii

Circulatia rutiera se defasoara in conditii de iarna pe majoritatea drumurilor judetene si nationale din Alba. Drumarii au intervenit pentru a asigura fluenta circulatiei. Probleme sunt inregistrate pe DN1 si DN7, in zone unde este viscolita zapada. continuă pe Adevărul

Incepe calvarul pe sosea! Autostrada A2 Bucuresti-Fetesti si 23 de drumuri nationale, inchise din cauza ninsorii

Autostrada A2 pe tronsonul Bucuresti - Fetesti si 23 de drumuri din 11 judete sunt inchise din cauza ninsorii si a viscolului. In judetele Buzau, Braila si Vrancea circulatia este oprita pe toate drumurile nationale, a anuntat Centrul Infotrafic din.

SITUATIA TRAFICULUI LA ORA 16:15. Vezi lista drumurilor inchise din cauza viscolului

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca la aceasta ora 16:15), din cauza ninsorii abundente si a viscolului, sunt inchise toate tronsoanele de drumuri nationale din .

Urmeaza ger de -25 de grade. Vezi aici lista drumurilor inchise din cauza viscolului puternic

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca la aceasta ora, din cauza ninsorii abundente si a viscolului, sunt inchise toate tronsoanele de drumuri nationale din judetele.

Romania, in Regatul GHETII. Meteorologii au emis COD ROSU de viscol si ninsori. Drumuri iNCHISE, sute de oameni, BLOCATI in trenuri

UPDATE:Sute de oameni sunt blocati in trenurile care au ramas inzapezite in zonele afectate de viscolul puternic. UPDATE: O cursa aeriana a fost anulata din cauza viscolului. UPDATE:in judetele.

Infotrafic: Toate tronsoanele de drumuri nationale din Buzau, Braila si Vrancea, inchise. Vezi ce alte rute au restrictii

Ninsorile abundente si viscolul puternic dau peste cap traficul rutier, in special in judetele Buzau, Braila si Vrancea, unde ANM a emis o avertizare nowcasting de Cod Rosu. Conform Centrului Infotrafic din.

Infotrafic: Toate tronsoanele de drumuri nationale din Braila si Vrancea, inchise. Vezi ce alte rute au restrictii

Ninsorile abundente si viscolul puternic dau peste cap traficul rutier, in special in judetele Buzau, Braila si Vrancea, unde ANM a emis o avertizare nowcasting de Cod Rosu. Conform Centrului Infotrafic din.

Cod rosu, drumuri inchise si masini derapate. Care este starea drumurilor in prima zi a saptamanii

Judetele Buzau, Vrancea si vestul judetului Braila vor fi sub cod rosu de ninsoare si vant, luni, de la ora 8. 30 pana la 13. 00, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie, care a trimis avertismente si pentru alte judete din tara.

Toate porturile din Constanta au fost inchise din nou, din cauza vantului puternic

Toate porturile din Constanta - Midia, Mangalia, Constanta Sud-Agigea si Constanta Nord - sunt din nou inchise din cauza vantului puternic, potrivit Centrului Infotrafic. Masura a fost luata duminica, in jurul orei 20. Manevrele navelor au fost suspendate, in cursul noptii de vineri spre sambata, in toate porturile constantene, din cauza vantului puternic, ce sufla la rafala cu viteze de 70 - 80 km/h.

Toate porturile din Constanta au fost din nou inchise din cauza vantului puternic

Toate porturile din Constanta - Midia, Mangalia, Constanta Sud-Agigea si Constanta Nord - sunt din nou inchise din cauza vantului puternic. Masura a fost luata duminica, in jurul orei 20. 00, informeaza Centrul Infotrafic.

Opt drumuri nationale din Buzau si Vrancea, deschise cu restrictii

Opt drumuri nationale - trei din Buzau si cinci din Vrancea - au fost deschise, dar se circula cu restrictii, transmite Mediafax.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )