Libnet.ro
UNICEF

20:00

Circulatie intrerupta pe tronsonul Lehliu-Fetesti a A2 si pe 7 drumuri nationale.

România Liberă România Liberă,
Circulatie intrerupta pe tronsonul Lehliu-Fetesti a A2 si pe 7 drumuri nationale.

Circulatia rutiera este intrerupta sambata seara, din cauza zapezii sau a viscolului, pe sensul Bucuresti-Constanta al portiunii Lehliu-Fetesti din A2 si pe tronsoane din sapte drumuri nationale, informeaza Centrul InfoTrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane IGPR). Astfel, conform datelor centralizate la ora 19. 00, nu se circula pe DN 22D Macin - Caugagia judetul Tulcea), DN 22F Horia - Nalbant judetul Tulcea), DN 24D Varlezi - Tulucesti judetul Galati), DN 29 Botosani - . continuă pe România Liberă

LIVE TEXT Cod galben si portocaliu de viscol si ninsori in sud-estul Romaniei. Sorin Oprescu: Bucurestenii sa se planga mai putin, trotuarele sunt curatate. Traficul rutier, intrerupt pe tronsonul Lehliu - Fetesti al Autostrazii Soarelui.

Zona de sud-est a Romaniei a intrat miercuri dimineata sub incidenta a doua coduri, galben si portocaliu, de ninsori si viscol. La ora 5. 30, potrivit centrului Infotrafic al Inspectoratului General al Politiei Romane, traficul rutier era intrerupt, din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile, pe tronsonul Lehliu - Fetesti al Autostrazii Soarelui si pe un sector de drum national - DN 24D Balabanesti - Tulcesti, in judetul Galati, potrivit Agerpres.

Traficul este intrerupt pe tronsoane din A2 si 10 drumuri nationale. Circulatie restrictionata si pe 7 linii feroviare, aproape 100 de trenuri anulate

Traficul rutier este intrerupt sambata dimineata din cauza zapezii pe tronsoane din A2 si pe 10 tronsoane de drumuri nationale din judetele Constanta, Tulcea, Galati si Calarasi, anunta Centrul Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane IGPR). Potrivit datelor centralizate la 9:30, circulatia rutiera este intrerupta temporar pe tronsonul Lehliu - Fetesti al autostrazii A2 Bucuresti - Constanta). Si traficul feroviar este restrictionat din cauza zapezii, sambata dimineata, pe sapte linii, majoritatea din sud-est, iar 100 de trenuri sunt anulate, potrivit datelor centralizate de Ministerul Transporturilor la ora 9.

Infotrafic: Tronsonul Lehliu-Fetesti de pe A2 si 14 drumuri nationale, in continuare inchise din cauza zapezilor

Autostrada A2 Lehliu - Fetesti si 14 drumuri nationale din judetele Ialomita, Braila, Buzau, Tulcea, Constanta si Galati sunt in continuare inchise, vineri, pe alte noua drumuri fiind restrictionat.

LIVE TEXT Cod galben si portocaliu de viscol si ninsori in sud-estul Romaniei: 177 de trenuri anulate si trafic intrerupt pe A2 Lehliu-Fetesti. Oprescu: Bucurestenii sa se planga mai putin, trotuarele sunt curatate. Traficul rutier, intrerupt pe tronsonu

Zona de sud-est a Romaniei a intrat miercuri dimineata sub incidenta a doua coduri, galben si portocaliu, de ninsori si viscol. La ora 5:30, potrivit centrului Infotrafic al Inspectoratului General al Politiei Romane, traficul rutier era intrerupt, din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile, pe tronsonul Lehliu - Fetesti al Autostrazii Soarelui si pe un sector de drum national - DN 24D Balabanesti - Tulcesti, in judetul Galati, potrivit Agerpres. Ora 9:30 CFR Calatori: 177 de trenuri anulate si restrictii de trafic pe opt liniiOra 9:13 Infotrafic anunta ca a fost inchis traficul naval in portul Mangalia din judetul Constanta. Traficul rutier a fost inchis in ambele sensuri, pe D. 1D din judetul Ialomita, intre localitatile Urziceni si Adancata limita cu judetul Prahova).

Circulatia pe A2 si 10 drumuri nationale, blocata de zapada.

Circulatia este intrerupta, sambata dimineata, pe tronsonul Lehliu - Fetesti al autostrazii A2, precum si pe 10 drumuri nationale din judetele Constanta, Tulcea, Galati si Calarasi,, conform Centrului Infotrafic, relateaza Mediafax. Potrivit datelor centralizate la 9. 30, circulatia rutiera este intrerupta temporar pe tronsonul Lehliu - Fetesti al autostrazii A2 Bucuresti - Constanta). De asemenea, nu se circula pe DN22A Nalbant - Nicolae Balcescu - Ciucurova judetul Tulcea), DN22D Macin - .

Circulatie intrerupta pe A2 Lehliu-Fetesti si pe DN 24D Balabanesti - Tulcesti

Circulatia este intrerupta, miercuri dimineata, pe tronsonul Lehliu - Fetesti al autostrazii A2 si pe DN 24D Balabanesti-Tulcesti, in judetul Galati, informeaza Centrul Infotrafic din Politia.

Drumuri inchise de viscol: circulatia pe Lehliu-Fetesti si DN24D inchisa. Restrictii pe alte drumuri

Circulatia este in continuare intrerupta, miercuri dimineata, pe tronsonul Lehliu - Fetesti al autostrazii A2 si pe DN 24D Balabanesti-Tulcesti, in judetul Galati, informeaza Centrul Infotrafic din Politia Romana.

LIVE TEXT Cod galben si portocaliu de viscol si ninsori in sud-estul Romaniei.Oprescu: Bucurestenii sa se planga mai putin, trotuarele sunt curatate. Traficul rutier, intrerupt pe A2 Bucuresti - Fetesti, pe A3 Bucuresti - Ploiesti si pe DN 2; 177 de tren

Zona de sud-est a Romaniei a intrat miercuri dimineata sub incidenta a doua coduri, galben si portocaliu, de ninsori si viscol. La ora 5:30, potrivit centrului Infotrafic al Inspectoratului General al Politiei Romane, traficul rutier era intrerupt, din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile, pe tronsonul Lehliu - Fetesti al Autostrazii Soarelui si pe un sector de drum national - DN 24D Balabanesti - Tulcesti, in judetul Galati, potrivit Agerpres. Ora 11:43 Incepand cu ora 11:15, a fost inchis traficul rutier pe DN 22Ora 11:28 Infotrafic: Situatia retelei de drumuri la ora 10:45Ora 10:58 ANM ar putea emite miercuri dupa-amiaza un Cod Rosu de ninsori si viscol pentru sase judete din sud-estul tarii. Ora 10:01 Potrivit Infotrafic, traficul rutier a fost inchis pe autostrada A3 Bucuresti - Ploiesti dar si pe A2, tronsonul kilometric 12 - 65 Bucuresti - Lehliu), astfel incat pe autostrada A2 nu se circula pe tronsonul Bucuresti - Fetesti. Totodata, a fost oprita circulatia pe doua tronsoane ale DN2. Ora 9:30 CFR Calatori: 177 de trenuri anulate si restrictii de trafic pe opt linii.

Infotrafic: Circulatia este inchisa pe autostrada A2 si mai multe drumuri nationale.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca vineri dimineata circulatia rutiera este inchisa temporar pe Autostrada A2 Bucuresti Constanta, pe tronsonul Lehliu - Fetesti si pe mai multe sectoare de drumuri nationale: 61692; DN21A Tandarei judetul Ialomita) Baraganu judetul Braila); 61692; DN22 pe tronsoanele Ramnicu Sarat judetul Buzau) Smardan judetul Tulcea; Garvan Tulcea judetul Tulcea) si intersectie Doua Cantoane judetul .

Atentie, soferi! Numeroase sectoare de drumuri nationale, iNCHISE. Vezi AICI lista completa

Potrivit ultimelor date furnizate de Centrul INFOTRAFIC al Politiei Romane, sambata dupa-amiaza, circulatia rutiera este inchisa temporar pe tronsonul Lehliu-Fetesti al autostrazii A2, numai pe directia de .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )