Libnet.ro
UNICEF

01:05

Circulatie rutiera ingreunata pe mai multe drumuri din tara. DN7A, in judetul Hunedoara, a fost inchis

Antena3 Antena3,
Circulatie rutiera ingreunata pe mai multe drumuri din tara. DN7A, in judetul Hunedoara, a fost inchis

Traficul rutier este ingreunat pe mai multe drumuri nationale din opt judete, din cauza ninsorii si a ploii. DN7A, in judetul Hunedoara, a fost inchis, dupa ce mai multi copaci au cazut pe carosabil, iar DN. continuă pe Antena3

Guvernul trebuie sa organizeze alegeri anticipate in mai multe judete din tara

Guvernul este obligat sa organizeze alegeri anticipate in mai multe judete si municipii anul acesta din cauza arestarilor facute de DNA, din cauza demisiilor sau deceselor unor alesi locali. Sute de mii de.

METEO Cod galben de vant emis pentru mai multe judete din tara. Pana vineri, Romania este sub informare de ger

Mai multe judete din tara se afla, miercuri dimineata, sub Cod galben de vant, fiind anuntate intensificari ale vantului ce pot depasi la rafala 65 de kilometri. De asemenea, Romania se afla, pana vineri, sub informare de ger. Specialistii au anuntat ca temperaturile vor fi preponderent negative, iar minimele vor cobori chiar si pana la minus 25 de grade.

Cod galben de vant puternic in mai multe judete din tara. Vezi zonele vizate

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, miercuri dimineata, doua atentionari nowcasting Cod galben de vant puternic valabile pana la ora 11,00 in Dobrogea si in judetele Buzau, Braila,.

Vant puternic, ninsori si ploi in mai multe judete din tara. Cod galben de lapovita in Timis si Arad

Meteorologii au emis o informare de intensificari de vant, ninsori, polei si ploi moderate cantitativ, care este valabila pentru toata tara in intervalul 9 - 10 ianuarie 2015.

Vant puternic, ninsori si ploi in mai multe judete din tara. Cum va fi vremea la final de saptamana

Meteorologii au emis o informare de intensificari de vant, ninsori, polei si ploi moderate cantitativ, care este valabila pentru toata tara in intervalul 9 - 10 ianuarie 2015.

VIDEO Franta: 700.000 de persoane au manifestat in mai multe orase, in semn de omagiu pentru victimele atacurilor jihadiste

Aproximativ 700. 000 de persoane au manifestat sambata in mai multe orase din Franta, in semn de omagiu pentru cele 17 victime ale atacurilor jihadiste comise in ultimele zile, relateaza AFP.

Perchezitii la o grupare care retragea fraudulos bani de la bancomate din mai multe state

Peste 30 de perchezitii au loc, joi, in Bucuresti si in sase judete din tara, fiind vizata o grupare care se ocupa cu infractiuni informatice si ai carei membri au retras fraudulos bani de la bancomate din mai multe state, precum Germania, Suedia, Franta.

UEFA a anuntat echipa anului 2014: Cele mai multe voturi, obtinute de Cristiano Ronaldo

UEFA a anuntat echipa anului 2014, stabilita in urma votului a 8,4 milioane de internauti pe site-ul forului. Cristiano Ronaldo a obtinut cele mai multe voturi. Componenta echipei, in sistemul de joc 4-3-3: Manuel.

Peste 10.700 de posturi vacante, cele mai multe in Bucuresti, Cluj si Arad

Peste 10. 700 de locuri de munca sunt vacante, cele mai multe fiind in Bucuresti si in judetele Cluj, Arad, Arges, Iasi si Timis, iar cele mai putine, in Mehedinti, Calarasi, Salaj, Ialomita si Caras-Severin, informeaza Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM).

Mai multe companii de taxi din Bucuresti si Ilfov, amendate pentru o intelegere tacita

Mai multe companii de taxi din Bucuresti si Ilfov au fost amendate cu peste 2,2 milioane de lei pentru practici neconcurentiale. Firmele sanctionate s-au inteles sa aiba toate acelasi tarif pentru serviciile de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )