Libnet.ro
UNICEF

01:06

Mai multe companii de taxi din Bucuresti si Ilfov, amendate pentru o intelegere tacita

Antena3 Antena3,
Mai multe companii de taxi din Bucuresti si Ilfov, amendate pentru o intelegere tacita

Mai multe companii de taxi din Bucuresti si Ilfov au fost amendate cu peste 2,2 milioane de lei pentru practici neconcurentiale. Firmele sanctionate s-au inteles sa aiba toate acelasi tarif pentru serviciile de. continuă pe Antena3

Consiliul Concurentei a sanctionat opt companii de taxi din Bucuresti si Ilfov

Consiliul Concurentei a sanctionat cu amenzi in valoare totala de 2. 875 lei 505. 021 euro), opt companii active pe piata transportului de persoane in regim de taxi si dispecerat taxi din municipiul Bucuresti si judetul Ilfov, pentru participarea la o intelegere tacita/practica concertata avand ca obiect fixarea tarifului de transport de persoane in regim de taxi. Potrivit unui comunicat al Consiliului Concurentei, companiile sanctionate detineau 70% din piata la momentul intelegerii.

Cele mai sigure companii aeriene din lume in 2014

Cea mai sigura companie aeriana din lume ramane, in continuare, firma australiana Qantas, potrivit site-ului de specialitate AirlineRatings. com, care monitorizeaza 449 de companii, informeaza CNN, potrivit.

Topul celor mai sigure companii aeriene din lume in 2014

Cea mai sigura companie aeriana din lume ramane, in continuare, compania australiana Qantas, potrivit site-ului de specialitate AirlineRatings. com, care monitorizeaza 449 de firme, relateaza CNN. Dintre cele 449.

Cele mai sigure companii aeriene din lume in 2014. Ati zburat cu ele?

Cea mai sigura companie aeriana din lume ramane, in continuare, compania australiana Qantas, potrivit site-ului de specialitate AirlineRatings. com, care monitorizeaza 449 de firme, relateaza CNN.

Opt firme de taxi din Bucuresti si Ilfov au fost amendate pentru ca au facut o intelegere tacita

Consiliul Concurentei a amendat cu 2,26 milioane de lei opt firme de taxi din Bucuresti si judetul Ilfov pentru ca au participat la o intelegere tacita/practica concertata avand ca obiect fixarea tarifului de transport de persoane in regim de taxi.

Amenzi de 500.000 de euro pentru taximetristii din Bucuresti. Au facut o intelegere tacita

Un numar de opt companii de taximetrie din Bucuresti si Ilfov au fost amendate de Consiliul Concurentei a amendat cu 2,26 milioane de lei 505. 021 euro) pentru participarea la o intelegere tacita pentru fixarea tarifului de transport de persoane in regim de taxi.

Nicusor Dan il acuza pe Sergiu Nistor, proaspat numit de presedintele Klaus Iohannis in functia de consilier prezidential pe probleme de patrimoniu, ca a luat mai multe decizii care au dus la distrugerea patrimoniului din Bucuresti

Nicusor Dan, presedintele Asociatiei Salvati Bucurestiul, il acuza pe Sergiu Nistor, proaspat numit de presedintele Klaus Iohannis in functia de consilier prezidential pe probleme de patrimoniu ca in timpul in care a fost secretar de stat la Ministerul Culturii a luat mai multe decizii care au dus la distrugerea patrimoniului construit din Bucuresti. Potrivit unui anunt postat de Nicusor Dan pe Facebook, Sergiu Nistor a avizat un bloc de 45 de metri inaltime pe Calea Dorobantilor, langa mai multe cladiri monument istoric si nu ar fi votat pentru clasarea ca monument istoric unei cladiri valoroase de pe strada Gutenberg nr. 3 din Capitala ce ar fi apartinut printului Cantacuzino, cladire ce a fost demolata. Sergiu Nistor nu a vrut sa comenteze acuzele aduse de Nicusor Dan.

Cele mai populare locuri din Bucuresti

Descopera cele mai populare locuri din Bucuresti dupa checkin-urile realizate pe Facebook. Care a fost locul in care ai mers cel mai des anul acesta? Sau, daca folosesti Foursquare, in ce loc ai dat cele mai multe checkin-uri anul acesta?.

Perchezitii la o grupare care retragea fraudulos bani de la bancomate din mai multe state

Peste 30 de perchezitii au loc, joi, in Bucuresti si in sase judete din tara, fiind vizata o grupare care se ocupa cu infractiuni informatice si ai carei membri au retras fraudulos bani de la bancomate din mai multe state, precum Germania, Suedia, Franta.

Mai multe institutii de presa din lume au cenzurat caricaturile Charlie Hebdo cu profetul Mahomed

Unele dintre cele mai importante institutii de presa din lume, intre care ziarele The Telegraph si The New York Times, agentia de stiri Associated Press si televiziunea CNN, au cenzurat difuzarea caricaturilor.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )