Libnet.ro
UNICEF

22:46

VIDEO Franta: 700.000 de persoane au manifestat in mai multe orase, in semn de omagiu pentru victimele atacurilor jihadiste

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Franta: 700.000 de persoane au manifestat in mai multe orase, in semn de omagiu pentru victimele atacurilor jihadiste

Aproximativ 700. 000 de persoane au manifestat sambata in mai multe orase din Franta, in semn de omagiu pentru cele 17 victime ale atacurilor jihadiste comise in ultimele zile, relateaza AFP. continuă pe Hotnews

Mai multe locuri de cult musulmane au fost vizate de atacuri in Franta

Mai multe lacasuri de cult musulmane au fost tinta unor atacuri care nu s-au soldat insa cu victime, in trei orase din Franta, incepand de miercuri seara, dupa atentatul sangeros impotriva saptamanalului satiric Charlie Hebdo, au anuntat joi surse judiciare, citate de AFP.

Perchezitii la o grupare care retragea fraudulos bani de la bancomate din mai multe state

Peste 30 de perchezitii au loc, joi, in Bucuresti si in sase judete din tara, fiind vizata o grupare care se ocupa cu infractiuni informatice si ai carei membri au retras fraudulos bani de la bancomate din mai multe state, precum Germania, Suedia, Franta.

Circulatie rutiera ingreunata pe mai multe drumuri din tara. DN7A, in judetul Hunedoara, a fost inchis

Traficul rutier este ingreunat pe mai multe drumuri nationale din opt judete, din cauza ninsorii si a ploii. DN7A, in judetul Hunedoara, a fost inchis, dupa ce mai multi copaci au cazut pe carosabil, iar DN.

Guvernul trebuie sa organizeze alegeri anticipate in mai multe judete din tara

Guvernul este obligat sa organizeze alegeri anticipate in mai multe judete si municipii anul acesta din cauza arestarilor facute de DNA, din cauza demisiilor sau deceselor unor alesi locali. Sute de mii de.

UEFA a anuntat echipa anului 2014: Cele mai multe voturi, obtinute de Cristiano Ronaldo

UEFA a anuntat echipa anului 2014, stabilita in urma votului a 8,4 milioane de internauti pe site-ul forului. Cristiano Ronaldo a obtinut cele mai multe voturi. Componenta echipei, in sistemul de joc 4-3-3: Manuel.

Peste 10.700 de posturi vacante, cele mai multe in Bucuresti, Cluj si Arad

Peste 10. 700 de locuri de munca sunt vacante, cele mai multe fiind in Bucuresti si in judetele Cluj, Arad, Arges, Iasi si Timis, iar cele mai putine, in Mehedinti, Calarasi, Salaj, Ialomita si Caras-Severin, informeaza Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM).

Mai multe companii de taxi din Bucuresti si Ilfov, amendate pentru o intelegere tacita

Mai multe companii de taxi din Bucuresti si Ilfov au fost amendate cu peste 2,2 milioane de lei pentru practici neconcurentiale. Firmele sanctionate s-au inteles sa aiba toate acelasi tarif pentru serviciile de.

Manuel Valls anunta mai multe arestari in ancheta privind atacul de la Charlie Hebdo

Premierul Frantei, Manuel Valls, a anuntat, joi, ca au fost facute mai multe arestari in ancheta privind atentatul de la ziarul francez de satira Charlie Hebdo, relateaza AFP. Au fost mai multe retineri.

Premierul francez anunta mai multe arestari in ancheta privind atacul de la Charlie Hebdo jesuischarlie

Premierul francez, Manuel Valls, a anuntat joi mai multe arestari in ancheta privind atacul sangeros impotriva saptamanalului Charlie Hebdo, scrie AFP. Au fost mai multe retineri in aceasta noapte, sunt are.

Ucrainienii prorusi au atacat mai multe site-uri oficiale din Germania

Ucrainienii prorusi din miscarea CyberBerkut au atacat miercuri dimineata mai multe site-uri oficiale din Germania, inclusiv cel al cancelarului Angela Merkel.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2586 seconds )