Libnet.ro
UNICEF

20:30

Civilizatia care a disparut din cauza schimbarii climatice

Playtech Playtech,
Civilizatia care a disparut din cauza schimbarii climatice

In urma cu 4. 000 de ani, oamenii dintr-o civilizatie din Valea Indului au inceput sa paraseasca orasele in care traiau si sa le lase in urma lor. Civilizatia Harappa traia in zona. continuă pe Playtech

VIDEO Imagini n premiera cu Monumentul Unirii de la Alba Iulia. Constructia a costat 10 milioane de euro si a generat discutii din cauza formei, care seamana cu logo-ul Facebook

Monumentul Marii Unirii de la Alba Iulia, in valoare de aproximativ zece milioane de lei, a scapat sambata de schelele sub care a fost ascuns pe durata constructiei si este pentru prima data cand poate fi vazut in forma finala. Monumentul, care are inaltimea unui bloc de sapte etaje, a generat discutii din cauza formei care aminteste de logo-ul Facebook.

DIN CAUZA SCUMPIRII CARBURANTILOR: Noi proteste violente la Paris

Politia din Paris a folosit gaze lacrimogene pentru a-i dispersa pe manifestantii care demonstreaza pentru a doua saptamana consecutiv din cauza de cresterii preturilor la carburanti, informeaza BBC.

Probleme in spatiu aerian romanesc: Un avion ce vine de la Bologna nu poate ateriza la Suceava din cauza cetii

O cursa Wizz Air pe ruta Bologna - Suceava va ateriza la Iasi din cauza cetii dense care face imposibila revenirea la sol in conditii sigure pe Aeroportul Salcea de langa Suceava. in speranta ca se.

Probleme in spatiul aerian romanesc: Un avion ce vine de la Bologna nu poate ateriza la Suceava din cauza cetii

O cursa Wizz Air pe ruta Bologna - Suceava va ateriza la Iasi din cauza cetii dense care face imposibila revenirea la sol in conditii sigure pe Aeroportul Salcea de langa Suceava. in speranta ca se.

Cursuri suspendate n 8 scoli n Galati din cauza frigului. Ce spune primaria

Elevii de la 8 scoli din orasul Galati stau acasa din cauza ca scolile unde invata nu au centrale termice functionale. La alte trei scoli, profesorii si elevii stau imbracati din cauza frigului. Situatia de la Galati are loc dupa ce primaria a comandat lucrari pentru instalarea centralelor termice, dar acestea au inceput prea tarziu.

Copiii NU MAI AU VOIE sa puna biletele cu dorinte de Craciun in brad din cauza regulilor GDPR?! Ce spune Comisia Europeana

Caz halucinant cu doar o luna inainte de Craciun, din cauza regulilor GDRP. Copiii au interzis la biletelele cu dorinte puse in brad pentru ca incalca confidentialitatea datelor. intamplarea are loc.

MUGUR ISARESCU: Ne intereseaza inflatia din cauza dobanzilor

Banca Nationala nu a facut o obsesie din inflatie, dar este interesata de aceasta din cauza dobanzilor, a declarat, astazi, guvernatorul bancii centrale, Mugur Isarescu, la conferinta Romania 2030: Cum recuperam decalajele fata de Europa occidentala?.

Sapte lucruri pe care companiile din statele membre UE trebuie sa le stie despre Brexit

Brexitul poate afecta companiile din statele membre ale Uniunii Europene, iar Comisia Europeana spune ca, pentru evitarea oricaror probleme, acestea trebuie sa se pregateasca si sa finalizeze actiunile administrative inainte de 30 martie 2019. Sunt sapte lucruri pe care intreprinderile din statele membre UE trebuie sa le stie.

Cainele urma sa fie eutanasiat din cauza ranilor, dar ceva incredibil s-a intamplat: in acel moment, am stiut ca trebuie sa fac ceva (FOTO)

Atunci cand Pacino a fost gasit intr-o casa abandonata din Camden, New Jersey, toata lumea a stiut ca nu are nicio sansa de supravietuire. Avea rani peste tot, era agresiv si speriat. A fost dus la veteri.

Decizie de ultima ora. Monica Gabor, la tribunal, din cauza lui Irinel

La sapte ani de la divort, Monica Gabor inca mai trage de pe urma lui Irinel Columbeanu, ea fiind, mai nou, vanata de judecatori. Citeste continuarea.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )