Libnet.ro
UNICEF

05:45

Decizie de ultima ora. Monica Gabor, la tribunal, din cauza lui Irinel

Antena3 Antena3,
Decizie de ultima ora. Monica Gabor, la tribunal, din cauza lui Irinel

La sapte ani de la divort, Monica Gabor inca mai trage de pe urma lui Irinel Columbeanu, ea fiind, mai nou, vanata de judecatori. Citeste continuarea. continuă pe Antena3

Decizie de ultima ora. Monica Gabor, la tribunal, din cauza lui Irinel

La sapte ani de la divort, Monica Gabor inca mai trage de pe urma lui Irinel Columbeanu, ea fiind, mai nou, vanata de judecatori. Citeste continuarea.

Informatii de ULTIMA ORA despre Florin Busuioc. Din pacate, indragitul prezentator de la PRO TV

Florin Busuioc a declarat ca isi aminteste ce s-a intamplat in ziua cand i s-a facut rau si a facut infarct la sfarsitul piesei de teatru, pe scena din Craiova. Din pacate, acesta inca se afla in.

Decizie de ultima ora: Airbnb elimina ofertele pentru anumite locuinte

Airbnb a anuntat ca nu va mai prezenta oferte din coloniile israeliene din Cisiordania. Decizia afecteaza circa 200 de oferte si va intra in vigoare in zilele urmatoare.

TRAGEDIE la Exatlon: A cedat in DIRECT! DECIZIE de ultima ora privind emisiunea

Momente cumplite pentru iubita lui Iulian Pitea! Ana Laura Gonzalez de la Exatlon Mexic a fost la un pas de eliminare. Ana a intrat la duel si a fost pe cale sa fie eliminata scrie wowbiz. ro. Din.

ULTIMA ORA Ministrul Apararii Mihai Fifor a demisionat, chiar naintea sedintei PSD: Merg la partid pentru a ntari echipa

Vicepresedintele PSD Mihai Fifor si-a dat demisia de la Ministerul Apararii Nationale, informeaza digi 24. Gestul vine cu putin timp inaintea sedintei Comitetului Executiv al PSD in care se discuta remanierea guvernamentala.

Cursuri suspendate n 8 scoli n Galati din cauza frigului. Ce spune primaria

Elevii de la 8 scoli din orasul Galati stau acasa din cauza ca scolile unde invata nu au centrale termice functionale. La alte trei scoli, profesorii si elevii stau imbracati din cauza frigului. Situatia de la Galati are loc dupa ce primaria a comandat lucrari pentru instalarea centralelor termice, dar acestea au inceput prea tarziu.

MUGUR ISARESCU: Ne intereseaza inflatia din cauza dobanzilor

Banca Nationala nu a facut o obsesie din inflatie, dar este interesata de aceasta din cauza dobanzilor, a declarat, astazi, guvernatorul bancii centrale, Mugur Isarescu, la conferinta Romania 2030: Cum recuperam decalajele fata de Europa occidentala?.

Avertisment! Marea Britanie risca sa se destrame din cauza iesirii din Uniunea Europeana

Marea Britanie risca sa se destrame din cauza iesirii din Uniunea Europeana, avertizeaza ministrul spaniol de Externe, Josep Borrell. Josep Borrell afirma ca fostul premier David Cameron s-a.

Un avion cu 161 de pasageri, fortat sa aterizeze de urgenta din cauza unui miros puternic de fum

Pilotului unui avion la bordul caruia se aflau 161 de pasageri a fost obligat sa aterizeze la scurt timp dupa decolare din cauza unui miros puternic de fum. Avionul de tipul Airbus A321, de la Australian.

CRIZA peste Prut: UE suspenda ajutorul de 100 de milioane de euro pentru REPUBLICA MOLDOVA din cauza derapajelor antidemocratice!

Moment critic pentru Republica Moldova. Uniunea Europeana suspenda ajutorul macrofinanciar de 100 de milioane de euro din cauza derapajelor anti-democratice ale Chisinaului. Sefulul Delegatiei UE la Chisinau,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )