Libnet.ro
UNICEF

14:15

Clasament WTA dupa Indian Wells: Cate puncte are Simona Halep si cate o despart de Sarapova

România Liberă România Liberă,
Clasament WTA dupa Indian Wells: Cate puncte are Simona Halep si cate o despart de Sarapova

Indian Wells 2015 i-a adus Simonei Halep, a treia jucatoare a lumii, cel mai important titlu din cariera. Totodata romanca si-a majorat punctele din clasament si a reusit sa reduca diferenta care o desparte de Maria Sarapova, locul 2 WTA. continuă pe România Liberă

Halep se intalneste cu Serena Williams in semifinale la Indian Wells. Ce sanse are romanca noastra

Serena Williams, locul 1 WTA, a invins-o, miercuri, cu scorul de 7-5, 6-3, pe Timea Bacsinszky Elvetia), locul 26 WTA si cap de serie numarul 27, si s-a calificat in semifinalele turneului de la Indian Wells,.

Simona Halep, in finala la Indian Wells dupa ce Serena Williams s-a retras inaintea semifinalei. Adversara romancei va fi Jelena Jankovic

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA, a ajuns in finala turneului de categorie Premier Mandatory de la Indian Wells, dupa ce americanca Serena Williams, locul 1 WTA, s-a retras inaintea partidei directe, din semifinale, din cauza unei accidentari la genunchiul drept, a anuntat WTA. Adversara romancei va fi Jelena Jankovic, sarboaica invingand-o in cealalta semifinala pe Sabine Lisicki Germania) cu 3-6, 6-3, 6-1.

Simona Halep a castigat turneul de la Indian Wells! Prima reactie a Simonei

Jucatoarea Simona Halep, locul 3 WTA, a castigat, duminica, al 11-lea titlu din cariera, dar cel mai important, dupa ce s-a impus, cu scorul de 2-6, 7-5, 6-4, in finala turneului de categorie Premier Mandatory de la Indian Wells, in fata sportivei sarbe Jelena Jankovici, locul 18 WTA.

Halep la Indian Wells. Simona, in fata celui mai mare succes. Turneul e Premier Mandatory. Cum se puncteaza in circuitul WTA si care e diferenta dintre turnee

Simona Halep va juca finala de la Indian Wells, dupa ce Serena Williams a abandonat si o va intalni in ultimul act al turneului american pe Jelena Jankovici.

Simona Halep, in finala Indian Wells cu Jelena Jankovici. Cum arata parcursul celor doua tenismene

Simona Halep a ajuns in finala Indian Wells dupa ce Serena Williams s-a retras inaintea partidei directe din semifinale, ca urmare a unei accidentari. In finala, Halep, locul 3 WTA, o va intalni pe Jelena Jankovici, locul 21 WTA. Iata cum arata.

Simona Halep, in finala de la Indian Wells, dupa ce Serena Williams s-a retras. Reactiile jucatoarelor

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA, a intrat in finala turneului de categorie Premier Mandatory de la Indian Wells, dupa ce americanca Serena Williams, locul 1 WTA, s-a retras inaintea partidei directe, din semifinale.

Simona Halep, iN FINALA de la Indian Wells

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA, a acces in finala turneului de categorie Premier Mandatory de la Indian Wells, dupa ce americanca Serena Williams, locul 1 WTA, s-a retras inaintea partidei directe,.

Simona Halep - Serena Williams. Prima reactie a liderului american, dupa retragerea din semifinalele Indian Wells

Serena Williams 1 WTA) a anuntat ca se va retrage de la Indian Wells cu putin timp inainte de semifinala cu Simona Halep 3 WTA), care ar fi trebuit sa se dispute in noaptea de vineri spre sambata.

Cine este Jelena Jankovici, adversara Simonei Halep in finala Indian Wells

Prima semifinala disputata la Indian Wells le-a adus fata in fata pe sarboaica Jelena Jankovici 21 WTA) si nemtoaica Sabine Lisicki 30 WTA), cea dintai impunandu-se dupa trei seturi, cu 3-6, 6-3, 6-1.

Simona Halep la Indian Wells. Presa internationala, despre calificarea in semifinalele competitiei

Simona Halep 3 WTA) si-a asigurat prezenta in penultimul act de la Indian Wells, dupa ce a invins-o pe jucatoarea spaniola Carla Suarez Navarro 13 WTA), in noaptea de miercuri spre joi, in trei seturi.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )