Libnet.ro
UNICEF

01:05

Claudia Patrascanu, dezvaluiri socante din familia Badalau: sacose de bani, camatari, furt de masini

Adevărul Adevărul,
Claudia Patrascanu, dezvaluiri socante din familia Badalau: sacose de bani, camatari, furt de masini

O noua etapa in procesul de divort si custodie dintre Claudia Patrascanu si Gabriel Badalau s-a derulat joi, 10 decembrie, cand a vut loc o noua infatisare la tribunal. Au fost audiati martorii lui Badalau, adica menajera, iar magistratii au dispus ca barbatul sa faca testul anti-drog. continuă pe Adevărul

Scandal mare la tribunal. Ce s-a intamplat intre Claudia Patrascanu si Gabi Badalau

Se pare ca scandalul dintre Claudia Patrascanu si Gabi Badalau nu poate fi oprit. Acestia au ajuns din nou Tribunal. insa nici de aceasta data lucrurile nu s-au rezolvat. Ce s-a intamplat la tribunal? Ce s-a intamplat la tribunal intre Claudia Patrascanu si Gabi Badalau Se intampla acum in cel mai controversat divort din lumea .

Ce a patit Claudia Patrascanu la tribunal. Momente halucinante, totul e o drama

Calvarul Claudiei Patrascanu continua! Noi momente dramatice si-au facut loc in divortul parca nesfarsit de sotul ei. Ce s-a intamplat in recenta intalnire a celor doi fosti parteneri la tribunal? Claudia Patrascanu, noi momente dramatice la tribunal Divortul dintre Claudia Patrascanu si Gabi Badalau parca e nesfarsit. Cei doi desi pareau ca au o relatie .

Mihai Bendeac, dezvaluiri intime din noua carte. Vedeta face marturisiri dubioase

Mihai Bendeac, unul din actorii de comedie ai momentului, si juratul iUmor, a decis sa vorbeasca despre viata lui. Toate angosaele, problemele personale si intimatile sale vor fi scoase la vedere intr-o carte care sta sa apara. Mihai Bendeac se pregateste de dezvaluiri personale Juratul iUmor de la Atena 1, Mihai Bendeac, a recunoscut, nu .

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )