Libnet.ro
UNICEF

01:05

Claudiu Manda (PSD): Noi nu avem nicio problema cu referendumul. Cine isi doreste penali in functii publice? (VIDEO)

B1 B1,
Claudiu Manda (PSD): Noi nu avem nicio problema cu referendumul. Cine isi doreste penali in functii publice? (VIDEO)

Claudiu Manda, senator si candidat al PSD in alegerile europarlamentare, a declarat, marti seara, ca nimeni de la conducerea partidului sau nu are o problema cu un referendum precum vrea presedintele Klaus. continuă pe B1

Claudiu Manda (PSD): ii cer demisia lui Tudorel Toader/ Suntem intr-o situatie in care de un an si jumatate tot dezbatem tot felul de subiecte si vine si ba face, ba nu face (VIDEO)

UPDATE:Claudiu Manda a cerut, ulterior, pe parcursul emisiunii, direct demisia ministrului Justitiei. Senatorul PSD a afirmat clar ca el, personal, ii cere lui Tudorel Toader sa plece de la.

Claudiu Manda (PSD): Tudorel Toader trebuie sa se trezeasca. Suntem intr-o situatie in care de un an si jumatate tot dezbatem tot felul de subiecte si vine si ba face, ba nu face (VIDEO)

Claudiu Manda a lansat mai multe critici, marti seara, la adresa lui Tudorel Toader privind activitatea desfasurata de acesta in fruntea Ministerului Justitiei. Senatorul PSD a mers pana la punctul in care a sp.

Claudiu Manda, ironii la adresa mitingului PNL: Un mare fas. Ce mesaj are pentru Sica Mandolina si ceilalti clovni liberali

Senatorul PSD Claudiu Manda i-a atacat pe liberali dupa mitingul electoral de sambata din Craiova, numindu-i clovni si precizand ca social-democratii le vor arata celor din PNL cum se organizeaza un miting.

Lider PSD Olt, despre marele miting al Olteniei anuntat de Claudiu Manda: Nu ne-a solicitat nimeni participarea acolo, deci nu vom participa

Marius Oprescu, presedintele executiv al PSD Olt, a anuntat marti, 9 aprilie 2019, ca organizatia pe care o conduce nu va duce oameni la marele miting al Olteniei anuntat de PSD pentru 12 aprilie.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )