Libnet.ro
UNICEF

15:00

Clipe de groaza la un cinematograf din Timisoara. Doi tineri au fost injunghiati in timpul vizionarii unui film

Antena3 Antena3,
Clipe de groaza la un cinematograf din Timisoara. Doi tineri au fost injunghiati in timpul vizionarii unui film

Scene cumplite au avut loc luni seara la Cinema City din mall-ul Shopping City Timisoara Cu putin timp inainte de finalul thrillerului romanesc Pisica verde, a izbucnit un scandal intre un barbat, in. continuă pe Antena3

Atac sangeros in timpul unui film de la Cinema City din Timisoara. Doi tineri au fost injunghiati

Luni seara, in timpul fimului romanesc Pisica verde, de la Cinema City din mall-ul Shopping City Timisoara, a izbucnit un mare scandal.

Incendiul de la sauna unei sali de sport din Timisoara a fost pus intentionat

Incendiul care a izbucnit sambata, in sauna unei sali de sport din Timisoara a fost, cel mai probabi.

VIDEO Incendiu la sauna unei sali de sport din Timisoara. Focul ar fi fost pus intentionat

Un incendiu a izbucnit, sambata, la sauna unei sali de sport din Timisoara, zeci de persoane fiind evacuate. Primele cercetari ale pompierilor arata ca focul a fost pus intentionat.

Un tanar a fost injunghiat de fiul lui Sile Camataru, in fata unui club de manele din Timisoara

Un tanar de 29 de ani a fost injunghiatcu un cutit, sambata dimineata, in fata unui club de manele din Timisoara, de catre Albert Balint, fiul lui Sile Camataru. Medicii de la Spitalul M.

VIDEO Imagini cu fiul lui Sile Camataru in momentul in care injunghie un tanar, in clubul din Timisoara

Fiul lui Sile Camataru este cautat de politisti dupa ce a injunghiat un tanar de 30 de ani in fata unui club din Timisoara. Scandalul ar fi pornit dupa ce victima ar fi agresat-o pe iubita lui Albert Florian Balint. Barbatul ranit a depus plangere la Politie. Fiul lui Sile Camataru a injunghiat un tanar .

VIDEO. Momentul in care fiul lui Sile Camataru injunghie un tanar in fata unui club din Timisoara, surprins in imagini

Au aparut primele imagini de la atacul din Timisoara unde fiul lui Sile Camataru ar fi injunghiat un tanar in fata unui club din oras. Scandalul ar fi pornit dupa ce victima ar fi agresat-o pe iubita.

Doi batrani din Mehedinti, talhariti in propria locuinta de doi tineri

Un barbat de 89 ani, din localitatea mehedinteana Vladaia, a sesizat sambata, 19 octombrie, prin 112, faptul ca, in jurul orei 02. 00, persoane necunoscute au patruns in locuinta sa, au bruscat-o pe sotie, in varsta de 75 ani si au sustras mai multe bunuri.

De ce s-au despartit Tudor Chirila si Andreea Raicu, dupa 5 ani de relatie. Cei doi au fost la un pas sa se casatoreasca

Printre cele mai cunoscute relatii ale showbiz-ului se afla si relatia de 5 ani dintre Andreea Raicu si Tudor Chirila. Cu toate ca acestia au foat la doar un pas de casatorie, alta le-a fost soarta. Tudor este acum implinit, are doi copii si o sotie, dar Andreea inca isi asteapta iubirea. De ce s-au .

Cine este amanta din Gorj, care a fost filmata de sotia barbatului cu care a fost prinsa. Umilinta de neimaginat

O filmare de aproximativ 4 minute a facut, sambata, inconjurul Romaniei. O femeie si-a surprins sotul in masina cu amanta, pe care a lasat-o fara haine, cerandu-i sa plece asa acasa. Pe toata durata inregistrarii, barbatul a ramas foarte calm, insa la final si-a umilit sotia asa cum nimeni nu s-ar fi asteptat. Cine este .

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2664 seconds )