Libnet.ro
UNICEF

22:00

Cine este amanta din Gorj, care a fost filmata de sotia barbatului cu care a fost prinsa. Umilinta de neimaginat

Playtech Playtech,
Cine este amanta din Gorj, care a fost filmata de sotia barbatului cu care a fost prinsa. Umilinta de neimaginat

O filmare de aproximativ 4 minute a facut, sambata, inconjurul Romaniei. O femeie si-a surprins sotul in masina cu amanta, pe care a lasat-o fara haine, cerandu-i sa plece asa acasa. Pe toata durata inregistrarii, barbatul a ramas foarte calm, insa la final si-a umilit sotia asa cum nimeni nu s-ar fi asteptat. Cine este . continuă pe Playtech

Ce surpriza! Cine este de fapt amanta din Gorj filmata dezbracata intr-o masina - Gestul uluitor facut de sotul femeii - VIDEO

O femeie din Gorj si-a prins sotul in masina cu amanta. Femeia a crezut ca traieste un cosmar atunci cand si-a gasit sotul in masina cu o alta femeie. Amandoi erau complet dezbracati, fiind in plin moment intim, iar.

Cine era padurarul din Maramures care a fost executat in stil mafiot. Reactia Romsilva

Liviu Pop, padurar in cadrul Directiei Silvice Maramures, a fost ucis miercuri seara intr-o padure administrata de Ocolul Silvic Strambu Baiut, in timp ce incerca sa impiedice taierea ilegala de arbori,.

Un bancomat dintr-o comuna din Gorj a fost aruncat in aer cu un dispozitiv artizanal. Hotii au fugit cu banii

Un bancomat a fost aruncat in aer in comuna Polovragi din judetul Gorj. Hotii au reusit sa fure banii din aparat, iar Politia ii cauta, transmite Mediafax.

Cine este, de fapt, padurarul impuscat mortal de hotii de lemne in Maramures. Trei copilasi au ramas fara tata

Caz terifiant in Maramures! Un padurar a fost ucis de hotii de lemne, iar mai apoi a fost aruncat intr-o rapa din padurea Rogozului, comuna Lapusa. Cine este, de fapt, barbatul? Povestea din spatele sau a induiosat o tara intreaga. Cine este padurarul impuscat de hotii de lemne din Maramures? Un padurar a fost gasit .

Cine este si cu ce se ocupa sotia lui Dan Capatos. Prima aparitie publica a Monicai, sambata seara

Prezinta una dintre cele mai urmarite emisiuni de televiziune din Romania, dar multi dintre cei care il urmaresc pe Dan Capatos nu stiu cine este si cu ce se ocupa sotia lui. Monica apare in public foarte rar, preferand sa stea departe de lumina reflectoarelor. Ea este tot jurnalista si l-a cunoscut pe prezentatorul TV .

Cine este si cum arata iubita vloggerului Selly. Ce l-a atras la Smaranda FOTO

Selly este cel mai cunoscut vlogger din Romania, iar multe fete ar face orice sa ii fie in preajma. Tanarul care a facut deja primul milion de euro din publicitate o iubeste insa pe Smaranda, o frumoasa bruneta de liceu. Vloggerul Selly este indragostit de Smaranda. Iubita lui face furori pe Instagram Selly, pe numele .

Madalina Ghenea s-a despartit de dealer-ul de arta elvetian. Cine este acum noul ei iubit?

Madalina Ghenea nu pierde deloc timpul atunci cand vine vorba despre viata sa amoroasa. Se pare ca frumoasa romanca s-a despartit de dealer-ul de arta elvetian Vito Schnabel, insa cine este noul ei iubit? .

Cine este Alberto Balint, fiul lui Sile Camataru. Tanarul, cautat de politie dupa ce a injunghiat un om, in Timisoara

Alberto Balint, fiul lui Sile Camataru, a ajuns sa fie certat cu legea. Tanarul este cautat, in momentul de fata, de catre politisti, dupa ce ar fi injunghiat o persoana. Momentele socante s-au petrecut in Timisoara, sambata, in jurul orei 5:00, dupa ce a avut loc un atac in apropierea unui club din acest oras.

Ludovic Orban cere confiscarea averilor politicienilor. Este vorba despre banii care vin din surse nejustificate

Premierul desemnat Ludovic Orban a propus confiscarea averilor politicienilor romani, fiind vorba de sume ce provin din surse ce nu pot fi justificate. Acesta a anuntat ca vor fi deja impuse anumite demersuri, in acest sens, si vor puse sub lupa toate averile ce nu pot fi justificate in mod legal. Ludovic Orban cere confiscarea .

Barbatul din Constanta care si-a ucis fata dupa ce i-a injectat o substanta necunoscuta, condamnat. Pedeapsa e exemplara

Tatal care si-a ucis fiica de 14 ani dupa ce i-a injectat o substanta necunoscuta si-a primit pedepsa meritata. Iata primele declaratii ale prim-procurorului de la Parchetul Tribunalului Constanta! Ce pedeapsa a primit criminalul? Si-a ucis fiica dupa ce i-a injectat o substanta necunoscuta. Ce pedepsa a primit? Caz socant! Un barbat din comuna Sacele, .

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2248 seconds )