Libnet.ro
UNICEF

01:05

Clipul zilei: Cele mai amuzante esecuri din campania ALS Ice Bucket Challenge

Hotnews Hotnews,
 Clipul zilei: Cele mai amuzante esecuri din campania ALS Ice Bucket Challenge

Intentia conteaza :). continuă pe Hotnews

Cele mai amuzante erori din filmul The Emperors Club

In filmul The Emperors Club, ce prezinta povestea unui profesor idealist care incearca sa indrepte comportamentul unui elev rebel, apar o serie de greseli amuzante.

Provocare: Steagul Ucrainei, ridicat pe una dintre cele mai inalte cladiri din Moscova de necunoscuti

Ucrainenii l-au umilit pe Vladimir Putin chiar in capitala rusa. in noaptea de 19 spre 20 august, pe una dintre cele mai inalte cladiri din Moscova a fost amplasat steagul Ucrainei, iar steaua sovietica in cinci colturi a fost si ea vopsita in culorile drapelului ucrainean.

10 dintre cele mai creative ceasuri din lume (partea II)

Din pacate, in zilele noastre era telefoanelor mobile este din ce in ce mai populara, iar producatorii acestora depun eforturi constante pentru a le face mai performante, creaza functii noi si sisteme sofisticate, astfel incat nu mai acordam atata importanta ceasurilor.

FOTO: 10 dintre cele mai creative ceasuri din lume (partea I)

Ceasurile de mana nu se mai folosesc cum se intampla mai demult, insa mai exista unii oameni care le acorda importanta. Modelele pe care vi le vom prezenta mai jos sunt absolut deosebite, cu designuri noi, potrivite pentru era moderna in care traim si sunt menite sa ne mentina iubirea si pasiunea pentru ceasuri.

Provocare: Steagul Ucrainei, ridicat pe una din cele mai inalte cladiri din Moscova de necunoscuti

Ucrainienii l-au umilit pe Vladimir Putin chiar in capitala rusa. in noaptea de 19 spre 20 august pe una din cele mai inalte cladiri din Moscova a fost amplasat steagul Ucrainei iar steaua sovietica in cinci colturi a fost si ea vopsita in culorile drapelului ucrainean.

FOTO Statiunea Brela din Croatia, renumita pentru una din cele mai frumoase plaje din Europa

In localitatea Brela, din Croatia, se afla una dintre cele mai frumoase plaje din lume, unde linia tarmului se intinde pe distanta a 5 kilometri si jumatate.

Cat de repede isi pierd calitatile nutritive unele dintre cele mai consumate alimente

Unele din cele mai intalnite alimente din camara, care au un termen de valabilitate mare, cum sunt conservele de pasta de tomate sau cartofii, isi pierd savoarea si calitatile nutritive mai repede decat ne-am fi imaginat.

Povestea din spatele unor locuinte uimitoare: proiectul bucurestean Urban Spaces, in finala uneia din cele mai cunoscute competitii mondiale de arhitectura

Proiectul rezidential Urban Spaces, de pe strada Dogarilor din Capitala, este una dintre cele mai apreciate constructii din Bucuresti la nivel de arhitectura. In iulie proiectul a castigat Anuala de Arhitectura, acum este in finala Bienalei de.

Cele mai frecvente greseli din lucrarea de doctorat

Doctoranzii nu trebuie sa lase redactarea lucrarii pe ultima suta de metri sau sa se piarda in prea multa informatie adunata din documentare si sa isi neglijeze propriile idei, sunt de parere cei care au obtinut titlul de doctor.

Blaga: Ne batem la prezidentiale cu cel mai mare mincinos din istoria moderna a Romaniei

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat luni ca in campania pentru prezidentiale cele doua partide din ACL trebuie sa se bata cu cel mai mare mincinos din istoria moderna a Romaniei, indicandu-l pe premierul Victor Ponta. Ne batem cu cel mai mare mincinos din istoria moderna a Romaniei, Victor Ponta. Om din asta nu ati mai vazut. Eu spuneam acum un an de zile - si a si fost preluata expresia de catre altii - ca Ponta minte cum respira, dar uitati-va la el, minte de dimineata pana seara, a sustinut Blaga.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )