Libnet.ro
UNICEF

01:05

Blaga: Ne batem la prezidentiale cu cel mai mare mincinos din istoria moderna a Romaniei

România Liberă România Liberă,
Blaga: Ne batem la prezidentiale cu cel mai mare mincinos din istoria moderna a Romaniei

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat luni ca in campania pentru prezidentiale cele doua partide din ACL trebuie sa se bata cu cel mai mare mincinos din istoria moderna a Romaniei, indicandu-l pe premierul Victor Ponta. Ne batem cu cel mai mare mincinos din istoria moderna a Romaniei, Victor Ponta. Om din asta nu ati mai vazut. Eu spuneam acum un an de zile - si a si fost preluata expresia de catre altii - ca Ponta minte cum respira, dar uitati-va la el, minte de dimineata pana seara, a sustinut Blaga. continuă pe România Liberă

Preturile locuintelor din Londra au inregistrat in august cel mai mare declin din ultimii sase ani

Preturile locuintelor din Londra au inregistrat in luna august cel mai mare declin din ultimii sase ani fata de luna anterioara, evolutie care sugereaza calmarea pietei imobiliare a capitalei britanice,.

Londra: Preturile locuintelor, cel mai mare declin al ultimilor 6 ani si jumatate

Preturile locuintelor din Londra au consemnat, in august fata de iulie, cel mai mare declin din ultimii sase ani si jumatate, evolutie ce sugereaza calmarea pietei imobiliare a capitalei britanice, confruntata cu riscul unei bule speculative, scrie Bloomberg.

Jurnalist de la New York Times: Barack Obama este cel mai mare dusman al libertatii presei

James Risen: Numerosi oameni cred ca este vorba de un fel de joc, de un semnal sau de o campanie de imagine. Oamenii nu vor sa creada ca Barack Obama incearca sa limiteze activitatile media si initiativele activistilor civici. Dar exact asta face Barack Obama. Este cel mai mare dusman al libertatii presei din aceasta generatie, i-a declarat James Risen colegei sale Maureen Dowd, care a scris un editorial in The New York Times intitulat Cand va fi judecat sistemul judiciar?.

Ofensiva kurda pentru recucerirea celui mai mare baraj din Irak

Fortele kurde, sustinute de aviatia americana, au lansat sambata o ofensiva pentru a recuceri de la jihadistii din gruparea Statul Islamic ISI) barajul de la Mosul, cel mai mare din Irak .

Fortele kurde au preluat de la jihadisti controlul asupra celui mai mare baraj din Irak

Fortele kurde, sustinute de catre aviatia americana, au preluat controlul, duminica, asupra celui mai mare baraj din Irak, la Mosul, de la jihadisti din cadrul gruparii sunnite Statul Islamic SI), care detineau controlul asupra acestuia de zece zile, au anuntat duminica oficiali irakieni. Barajul de la Mosul a fost complet eliberat, a declarat Ali Awni, un reprezentant al principalului partid kurd irakian, adaugand ca in prezent au loc lupte la Tal Kayf, o localitate aflata sub controlul jihadistilor, situata la aproximativ 100 de kilometri est de baraj.

Kurzii au preluat de la jihadisti controlul asupra celui mai mare baraj din Irak

Fortele kurde, sustinute de catre aviatia americana, au preluat controlul, duminica, asupra celui mai mare baraj din Irak, la Mosul. Barajul de la Mosul a fost complet eliberat, a declarat Ali Awni, un.

Cel mai vechi smartphone din lume, PIESA DE MUZEU la 20 de ani de la lansarea sa pe piata

Cel mai vechi smartphone din lume va fi expus la Muzeul Stiintelor din Londra, Marea Britanie, la 20 de ani de la lansarea sa pe piata, scrie independent. co. uk. in 1994, acest telefon inteligent al IBM Simon.

Cea mai mare catastrofa din istoria Cailor Ferate Romane: Accidentul de la Ciurea din 1/13 ianuarie 1917

La Ciurea, in ianuarie 1917, a fost iadul pe pamant, iadul adevarat in toata grozavenia lui, asa cum scrie Elena Emandi intr-un volum de memorii din 1919. Cel mai cumplit accident feroviar din istoria.

Statele Unite au atacat cel mai important baraj din Irak

Statele Unite au efectuat noua atacuri aeriene in apropierea celui mai important baraj din Irak, la Mosul nord), o instalatie pe care fortele kurde incearca sa o preia de la jihadisti, a anuntat Comandamentul.

Cel mai mare producator de avioane de lupta din Rusia construieste un aparat multifunctional

Compania ruseasca Sukhoi si partenerul sau din India intentioneaza sa construiasca un avion cu utilizari multiple, a anunta RIA Novosti, citandu-l pe presedintele Sukhoi, Mihail Pogosyan.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )