Libnet.ro
UNICEF

22:00

Clotilde Armand, anunt socant: Lucrurile incep sa devina tot mai clare. Mi-a cerut demisia

Playtech Playtech,
Clotilde Armand, anunt socant: Lucrurile incep sa devina tot mai clare. Mi-a cerut demisia

Intru-un mesaj postat pe pagina sa de socializare, primarul Sectorului 1, Clotilde Armand sustine ca avocata lui Liviu Dragnea i-a cerut demisia din functia de primar. De asemenea, Armand sustine ca aceasta a comunicat acest lucru in publicatia unui fost actionar al unei firme de salubrizare. Anunt socant a lui Clotilde Armand in cadrul mesajului . continuă pe Playtech

Schimb de replici Nicusor Dan - Clotilde Armand in criza gunoiului din Sectorul 1: Trebuie sa onoreze contractul in vigoare cu firma de salubritate il rog sa nu mai complice inutil lucrurile

Nicusor Dan intervine in criza gunoiului din Sectorul 1 si spune ca Primaria condusa de Clotilde Armand trebuie sa onoreze contractul care este in vigoare cu firma de salubritate si sa se asigure ca gunoiul este ridicat de pe strazi. Clotilde Armand ii da replica primarului general, pe care il roaga sa nu mai complice inutil lucrurile.

Nicusor Dan vs. Clotilde Armand, razboi pe tema gunoiului din Sectorul 1. Ce si-au spus cei doi primari

Sectorul 1 al Capitalei tinde sa fie acoperit de mizerie in urma unui razboi declarat intre primarul Clotilde Armand si reprezentantii firmei de salubrizare, Romprest. Primarul general al Bucurestiului, Nicusor Dan, a intervenit in conflict si o someaza pe Armand sa plateasca facturile restante.

CLOTILDE ARMAND: Primarul general sa isi asume achitarea facturilor Romprest

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, ii transmite primarului general, Nicusor Dan, sa semneze o dispozitie prin care isi asuma achitarea facturilor Romprest, dupa ce acesta din urma a afirmat la Digi 24 ca un contract in vigoare trebuie executat, adica Primaria trebuie sa plateasca operatorului de salubritate, astfel incat gunoaiele sa fie ridicate de pe strazi.

CLOTILDE ARMAND: Am inceput procedurile pentru consolidarea imobilului ARO

Primarul Sectorului 1 Clotilde Armand a anuntat ca au fost incepute procedurile pentru consolidarea imobilului ARO unde este Cinema Patria din bulevardul Magheru al Capitalei, cladire incadrata in clasa I de risc seismic.

Clotilde Armand despre criza gunoiului din Sectorul 1: Avem in plan inclusiv crearea unei companii de salubrizare care sa functioneze in subordinea Consiliului Local

Primaria Sectorului 1 si-ar putea infiinta propria companie de salubrizare si sa renunte la serviciile Romprest, a scris primarul Clotilde Armand pe pagina de Facebook. Reamintim ca Romprest nu mai ridica de la finalul lunii noiembrie depozitele necontrolate de deseuri, din cauza ca Primaria are facturi neplatite de 94 milioane lei. Clotilde Armand a declarat ca facturile ar fi umflate si din aceasta cauza nu le plateste. in plus, Primaria Sectorului 1 nu are banii necesari sa le plateasca, facturile restante fiind lasate de administratia Tudorache.

Clotilde Armand: Am inceput procedurile pentru consolidarea imobilului ARO, incadrat in clasa I de risc seismic

Primarul Sectorului 1,Clotilde Armand, a anuntat martiincepereaprocedurilorpentru consolidarea imobilului ARO unde este Cinema Patria din bulevardul Magheru al Capitalei, cladire care este.

Nicusor Dan, despre scandalul gunoaielor din Sectorul 1, condus de Clotilde Armand: Este o responsabilitate pe care Primaria Sectorului 1 o are si eu sper sa se achite de ea

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, intervine in scandalul gunoaielor din Sectorul 1. Edilul Bucurestiului spune ca Primaria condusa de Clotilde Armand trebuie sa se achite de responsabilitatea pe care o.

Primarul Sectorului 2 a discutat problema gunoiului cu Clotilde Armand: Firea a aruncat acest cartof fierbinte la nivelul sectoarelor

Primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, s-a intalnit cuClotilde Armand si cu Ciprian Ciucu pentru a discuta problema gunoilui din capitala. Acesta a afirmat ca au gasit cateva variante, dintre care unele foarte promitatoare.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )