Libnet.ro
UNICEF

15:00

Clotilde Armand il ataca necrutator pe seful Dan Barna. Nu s-a mai putut abtine

Playtech Playtech,
Clotilde Armand il ataca necrutator pe seful Dan Barna. Nu s-a mai putut abtine

Clotilde Armand il ataca pe Dan Barna. Ea da dreptate nemultumirilor din USR: E greu de acceptat ca unii colegi care s-au luptat in Parlament in ultimii 4 ani cu hidra pesedista nu sunt printre primii pe liste. Clotilde Armand il ataca necrutator pe Dan Barna Marti, Clotilde Armand a afirmat, despre nemultumirile cu privire . continuă pe Playtech

Clotilde Armand, primul atac la Barna din functia de primar: Greu de acceptat ca unii colegi care s-au luptat cu hidra pesedista nu sunt printre primii pe liste

Clotilde Armand a afirmat, despre nemultumirile privind lista candidatilor USR la alegerile parlamentare ca intr-o mare masura cei care aduc reprosuri in acest sens au dreptate. Ea precizeaza ca este greu de crezut ca unii colegii care s-au luptat 4 ani in Parlament cu hidra pesedista nu se mai regasesc primii pe liste.

CLOTILDE ARMAND: E greu de acceptat ca unii colegi nu sunt printre primii pe listele pentru Parlament

Primarul ales al Sectorului 1, Clotilde Armand, considera ca este greu de acceptat faptul ca unii colegi de partid care s-au luptat in Parlament cu hidra pesedista nu se regasesc pe primele pozitii pe listele la parlamentare.

Clotilde Armand intervine in scandalul din USR: E greu de acceptat ca unii colegi care s-au luptat in Parlament in ultimii 4 ani cu hidra pesedista nu sunt printre primii pe liste Suntem un deliciu pentru analistii politici

Primarul ales al Sectorului 1 Clotilde Armand le da dreptate intr-o mare masura nemultumitilor din USR care se afla pe locuri neeligibile pe listele pentru alegerile parlamentare, spunand ca este greu de crezut ca unii colegii care s-au luptat 4 ani in Parlament cu hidra pesedista nu se mai regasesc primii pe liste. Ea mai sustine ca in USR-PLUS e cam greu cu combinatiile si cu ascunzisurile, iar cine umbla cu ascunzisuri si combinatii isi poate face bagajele si au revoir din acest proiect politic.

ALEGERI LOCALE 2020 Sector 1: Validarea mandatului lui Clotilde Armand, amanata

Scandalul alegerilor din Sectorul 1 al Capitalei continua. Magistratii de la Judecatoria Sectorului 1 au decis, luni, amanarea validarii mandatului castigat de Clotilde Armand. Validarea mandatului.

Dan Barna, primul pe lista la Camera Deputatilor intr-un judet dominat categoric de PNL

Dan Barna, presedintele USR, va deschide lista de candidati comuni USR-PLUS la alegerile parlamentar.

Alegeri parlamentare: Dan Barna deschide lista candidatilor USR PLUS la Sibiu

Dan Barna candideaza la Sibiu si este primul pe lista USR PLUS pentru Camera Deputatilor. Decizia apartine membrilor USR PLUS din Sibiu care sambata si-au desemnat candidatii la alegerile parlamentare de pe 6 decembrie.

Dan Barna deschide lista Aliantei USR PLUS in judetul Sibiu. El ocupa primul loc pentru Camera Deputatilor

Alianta USR PLUS Sibiu a avut, sambata, alegeri interne si au fost votati de membri ai ambelor partide candidatii USR PLUS Sibiu pentru Camera Deputatilor si Senatul Romaniei. Liderul USR, Dan Barna, deschide lista pentru Camera Deputatilor, in timp ce Claudiu Muresan, consilier pentru management si restructurare, este primul pe lista pentru Senat.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2329 seconds )