Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cluburile Bamboo si Barletto, inchise de Garda Financiara. Barletto a contestat decizia

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cluburile Bamboo si Barletto, inchise de Garda Financiara. Barletto a contestat decizia

Cluburile Bamboo si Barletto au fost inchise de Garda Financiara pentru 3 luni, ca urmare a unor nereguli. continuă pe Wall-Street Ro

Cluburile bucurestene Bamboo si Barletto, inchise pentru 3 luni de Garda Financiara

Cluburile bucurestene Bamboo si Barletto fostul Turabo Society) au fost inchise pentru trei luni dupa un control al Garzii Financiare, in noaptea de sambata spre duminica, in urma caruia au fost constatate nereguli de ordin fiscal si aplicate amenzi de cateva zeci de mii de lei. Comisarii Garzii Financiare ar fi constatat ca personalul nu utiliza casele de marcat electronice fiscale si lipseau inregistrarile obligatorii din documentele justificative contabile.

Clubul Bamboo a fost inchis. Garda Financiara a gasit nereguli la barurile de fite

Lovitura grea pentru amatorii de distractii nocturne din Bucuresti. Comisarii de la Garda Financiara au pus lacatul luni pe doua cluburi la moda din Capitala - este vorba despre Bamboo si Barletto. Garda.

Cluburile Bamboo si Barletto au fost inchise de catre Garda Financiara

Cluburile bucurestene Bamboo si Barletto fostul Turabo Society) au fost inchise pentru trei luni dupa un control inopinat al Garzii Financiare, in noaptea de sambata spre duminica, care a constatat nereguli de ordin fiscal si a aplicat aplicat amenzi.

Bamboo si Barleto, inchise de Garda Financiara. Nereguli grave in contabilitatea celor doua cluburi de fite

Garda Financiara a zguduit din temelii, sambata seara, barurile de fite din zona Lacul Tei a Capitalei. in urma unui control au fost descoperite nereguli mari in actele contabile a doua cluburi si astfel s-a luat decizia de a le inchide pentru urmatoarele trei luni.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )