Libnet.ro
UNICEF

12:15

Cluj: Doi copii de 11 si 15 ani, cercetati de politisti. Minorii ar fi profanat 26 de morminte

B1 B1,
Cluj: Doi copii de 11 si 15 ani, cercetati de politisti. Minorii ar fi profanat 26 de morminte

Doi copii, in varsta de 11 si 15 ani, sunt cercetati de politisti, pentru ca ar fi profanat 26 de morminte din Cimitrul Crisan din Cluj-Napoca, transmite Mediafax. Minorii ar fi distrus placile funerale si. continuă pe B1

Roman condamnat pentru viol in Marea Britanie. Tanarul a primit 15 ani de inchisoare

In timp ce in Romania, cei sapte violatori de la Vaslui au primit pedepse cuprinse intre 5 si 8 ani de inchisoare, pentru o fapta asemanatoare petrecuta in Marea Britanie, un roman a fost condamnat la 15 ani.

Cimitir profanat de doi minori in Cluj. 26 de morminte au cruci rasturnate sau desprinse

Doi tineri de 11 si 15 ani, din Cluj-Napoca, sunt cercetati de politisti ca au deteriorat sau distrus 26 de morminte dintr-un cimitir. Infractiunea de care sunt cercetati in stare de libertate se numeste profanare de cadavre sau morminte.

Accident grav in Suceava: Zece persoane, intre care doi copii, au fost ranite

Zece persoane, intre care doi copii, au fost ranite, luni seara, in urma unui accident produs pe DN 17A, intre localitatile sucevene Dornesti si Siret, dupa ce un autoturism a intrat pe contrasens si s-a .

Suceava: Zece persoane, intre care doi copii, ranite dupa ce doua autoturisme s-au ciocnit pe DN 17A

Zece persoane, intre care doi copii, au fost ranite, luni seara, in urma unui accident produs pe DN 17A, intre localitatile sucevene Dornesti si Siret, dupa ce un autoturism a intrat pe contrasens si s-a ciocnit cu o masina care circula regulamentar, transmite corespondentul Mediafax.

Rusia l-a condamnat pe estonul acuzat de spionaj la 15 ani de inchisoare. Uniunea Europeana si SUA reactioneaza

Miercuri, Rusia l-a condamnat pe ofiterul serviciilor secrete estone, retinut in septembrie anul trecut sub acuzatii de spionaj, la 15 ani de inchisoare, atragandu-si furia Uniunii Europene si Statelor Unite ale Americii, mai ales dupa ce Estonia a anuntat ca cetateanul a fost rapit sub amenintarea armei de pe teritoriul tarii sale.

Ofiterul estonian acuzat de spionaj in Rusia, condamnat la 15 ani de inchisoare

Ofiterul estonian, care a fost retinut in Rusia si acuzat de spionaj, a fost condamnat la 15 ani de inchisoare, potrivit euronews. com. Guvernul de la Tallinn sustine ca procesul lui Eston Kohver a fost unul.

Ofiterul estonian inculpat in Rusia pentru spionaj, condamnat la 15 ani de inchisoare/ UE cere eliberarea imediata a acestuia

Ofiterul estonian, retinut de serviciile speciale ruse in septembrie anul trecut la frontiera estoniana si inculpat ulterior pentru spionaj, a fost condamnat la 15 ani de inchisoare pe teritoriul Rusiei, informeaza newsru. com, citat de Agerpres.

Un politist eston a fost condamnat de Rusia la 15 ani de inchisoare pentru spionaj: UE cere eliberarea imediata a acestuia

Un tribunal rus a condamnat miercuri la 15 ani de inchisoare pentru spionaj un politist eston, arestat in Rusia, dupa ce, sustin autoritatile de la Tallin, a fost rapit in Estonia in 2014 de serviciile secrete.

Reactia UE, dupa condamnarea ofiterului estonian la 15 ani de inschisoare

Uniunea Europeana a cerut, miercuri, Rusiei sa-l elibereze imediat pe ofiterul estonian condamnat la 15 ani de inchisoare pentru spionaj, intrucat rapirea acestuia de catre serviciile secrete ruse in Estonia constituie o incalcare flagranta a dreptului international.

Ofiterul estonian, acuzat de SPIONAJ in Rusia, a fost CONDAMNAT la 15 ani de inchisoare

Ofiterul estonian, retinut de serviciile speciale ruse pentru spionaj, a fost condamnat la 15 ani de inchisoare pe teritoriul Rusiei.

ştiri de la B1

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2368 seconds )