Libnet.ro
UNICEF

20:15

CJ Cluj garanteaza un credit de 50 milioane de lei pentru modernizarea pistei aeroportului

România Liberă România Liberă,
CJ Cluj garanteaza un credit de 50 milioane de lei pentru modernizarea pistei aeroportului

CJ Cluj garanteaza un credit de 50 milioane de lei pentru plata lucrarilor deja finalizate in programul de modernizare a pistei aeroportului. Daca nu at fi garantat acest credit, activitatea aeroportului ar fi putut fi blocata, din cauza depasirii termenelor de plata. continuă pe România Liberă

Guvernul aloca fonduri pentru sinistrati. 50 milioane lei pentru cele sase judete afectate de inundatii

Premierul Victor Ponta a anuntat ca autoritatile din judetele Gorj, Valcea, Arges, Olt, Teleorman si Prahova, zone afectate de inundatiile recente, vor primi o suma totala de 50 milioane lei. Ministerul.

Aeroportul International Cluj-Napoca va lua un credit de 50 de milioane de lei pentru achitarea noii piste de aterizare

Consiliul Judetean CJ) Cluj a aprobat, joi, garantarea unui credit de 50 de milioane de lei pentru achitarea lucrarilor deja executate la pista de 3. 500 de metri a aeroportului clujean, evitandu-se astfel blocarea activitatii aeroportului ca urmare a expirarii unor termene de plata la ordin. Pista a fost inaugurata in toamna anului trecut.

Peste 600 de milioane lei pentru Sanatate la rectificarea bugetara

Premierul Victor Ponta a anuntat ca bugetul de sanatate va primi peste 600 de milioane de lei la rectificarea bugetara.

Profitul net al BRD este de 123 milioane lei, dublu fata de aceeasi perioada din 2013

Profitul net in primul semestru al acetui an a adus 123 milioane lei pentru BRD, fata de 62 milioane lei in primul semestru din 2013, iar rata creditelor neperformante conform IFRS a scazut la 23,4% in iunie fata de 24,8% din decembrie 2013, in timp ce rata creditelor neperformante conform definitiei Bancii Nationale Pierdere 2) a fost de 20,4% in iunie, potrivit unui comunicat BRD ce prezinta rezultatele financiare din primele sase luni.

Profitul net al BRD este de 123 milioane lei

Profitul net in primul semestru al acetui an a adus 123 milioane lei pentru BRD iar rata creditelor neperformante conform IFRS a scazut la 23,4% in iunie fata de 24,8% din decembrie 2013, in timp ce rata creditelor neperformante conform definitiei Bancii Nationale Pierdere 2) a fost de 20,4% in iunie, potrivit unui comunicat BRD ce prezinta rezultatele financiare din primele sase luni.

Rectificarea bugetara: In urma inundatiilor, vor fi alocate cate 50 milioane de lei Ministerul Mediului si judetelor afectate de inundatii

Guvernul a decis ca Ministerul Mediului sa primeasca, la rectificarea bugetara, 50 milioane lei. Initial, proiectul de rectificare bugetara prevedea ca Ministerul Mediului sa piarda 25 milioane de lei. Insa, inundatiile din ultima perioada a dus la schimbarea prevederilor. Este o rectificare pozitiva, nu taiem bani de la nimeni, inclusiv la Ministerul Mediului, care urma sa piarda 25 de milioane lei, primiti 50 de milioane de lei credite de angajament pentru lucrari, insa de data asta clar tintite, pe zona de amenajari si de combatere a inundatiilor. Daca e nevoie de mai mult punem din nou in continuare, in asa fel incat sa ne apucam de anul asta de lucrurile care sunt cele mai urgente, a declarat premierul Victor Ponta, la inceputul sedintei de Guvern de joi. Va mai fi alocata suma de 50 de milioane de lei si pentru judetele afectate de inundatii: Gorj, Valcea, Arges, Olt, Teleorman si Prahova.

Circa 200 milioane lei in plus la unele bugete, pentru prezidentiale

Bugetele Secretariatului General al Guvernului SGG), Ministerului de Interne, Ministerului de Externe, Serviciului Telecomunicatii Speciale STS) si Autoritatii Eelectorale Permanente vor fi suplimentate cu o suma totala de 192,4 milioane de lei, pentru organizarea alegerilor prezidentiale, cei mai multi bani urmand sa primeasca MAI, respectiv 166. 000 lei.

ARPIM/APMGR: Suplimentarea cu 175 milioane lei la BaT din trimestrul 4 este necesara

Asociatia Romana a Producatorilor Internationali de Medicamente ARPIM) si Asociatia Producatorilor de Medicamente Generice din Romania APMGR) considera ca suplimentarea bugetului medicamentelor trebuie privita ca o prioritate pentru pacientii romani, fiind necesara alocarea a 175 milioane lei in plus la bugetul aprobat trimestrial BaT) incepand cu trimestrul 4 al anului curent, potrivit unui comunicat comun al celor doua asociatii remis redactiei.

Saracia se trateaza in jacuzzi. Primaria din inima Moldovei a investit 2,8 milioane lei pentru un centru SPA

Primaria Barlad este la un pas de inaugurarea unei investitii de fite, facuta din bani imprumutati pe termen lung. Fosta baie comunala, denumita mai nou Centru de revitalizare corporala si loisir, a fost reabilitata si urmeaza a fi data in folosinta. Tot in aceasta luna va fi inaugurat si noul Cinema 3D.

Podurile de cale ferata de peste Dunare vor fi modernizate cu 122 milioane lei

Asocierea Arcada Company - Metabet - Compania Constructii Feroviare a semnat un contract de 122,6 milioane lei cu CFR prin care va reabilita podurile de cale ferata peste Dunare, durata de executie a lucrarilor fiind stabilita la 23 de luni.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2792 seconds )