Libnet.ro
UNICEF

12:00

Cluj: Mario Vargas Llosa, invitat de actori sa joace in finalul piesei sale, la National

Hotnews Hotnews,
Cluj: Mario Vargas Llosa, invitat de actori sa joace in finalul piesei sale, la National

Laureatul Premiului Nobel pentru Literatura Mario Vargas Llosa a devenit, duminica seara, un actor remarcabil in spectacolul cu piesa 'O mie si una de nopti', care ii apartine si a fost prezentata publicului de Nationalul clujean in premiera, in regia semnata de Andreea Iacob, transmite Agerpres. continuă pe Hotnews

Mario Vargas Llosa: Cred ca trebuie sa ne imbogatim viata si de aceea am inventat fictiunea.

Scriitorul peruan Mario Vargas Llosa a declarat, duminica seara, la Tetrul National Cluj, ca trebuie sa ne imbogatim viata si de aceea am inventat fictiunea, iar rolul literaturii este de a ne da posibilitatea sa traim mai multe vieti, informeaza Mediafax. Mario Vargas Lliosa a declarat, la Teatrul National Cluj, ca de-abia asteapta sa vada jucata piesa pe care a scris-o si a povestit despre nevoia de literatura. De-abia astept sa vad ce au facut cu piesa mea. Sunt in Cluj pentru prima oara, .

Scriitorul premiat cu Nobel in 2010, Mario Vargas Llosa, ajunge azi la Cluj

Mario Vargas Llosa revine in Romania, tara pe care a mai vizitat-o in 1995 si 2005. De aceasta data va veni la Cluj-Napoca, unde va fi intampinat duminica, 19 mai, de o delegatie a Universitatii Babes-Bolyaidin care va face parte decanul Facultatii de Litere, profesorul Corin Braga. Diseara va participa, la Teatrul National, la un spectacol care va pune in scena o piesa scrisa de el.

Premiantul Nobel pentru literatura Mario Vargas Llosa aterizeaza duminica la Cluj-Napoca, ...

Celebrul scriitor Mario Vargas Llosa, care a obtinut in 2010 Premiul Nobel pentru Literatura, soseste, duminica, la Cluj-Napoca, unde va ramane timp de trei zile, urmand ca luni sa primeasca din partea Universitatii Babes-Bolyai, care i-a lansat invitatia, Titlul de Doctor Honoris Causa, titreaza colegii de la Mediafax. Duminica seara, la ora 19. 00, in Sala Mare a Teatrului National Cluj, 928 de persoane vor vedea premiera piesei O mie si una de nopti, regizata de Andreea Iacob, impartind .

FOTO VIDEO Mario Vargas Llosa: Fara povesti, vietile noastre ar fi foarte sarace si mediocre. La spectacol i s-a facut o surpriza

Scriitorul Mario Vargas Llosa a participat, duminica seara, la un spectacol de lectura adaptat dupa piesa sa de teatru 1001 de nopti. Daca inainte de a intra in sala de teatru declara ca este curios cum va fi piesa, la iesite, scriitorul a afirmat ca i-a placut mult montarea si viziunea regizorului.

FOTO VIDEO Mario Vargas Llosa: Fara povesti, vietile noastre ar fi foarte sarace si mediocre. La spectacol i s-a facut o surpriza: a jucat in propria-i piesa

Scriitorul Mario Vargas Llosa a participat, duminica seara, la un spectacol de lectura adaptat dupa piesa sa de teatru 1001 de nopti. Daca inainte de a intra in sala de teatru declara ca este curios cum va fi piesa, la iesite, scriitorul a afirmat ca i-a placut mult montarea si viziunea regizorului, dar si surpriza care i-a fost facuta.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2029 seconds )