Libnet.ro
UNICEF

13:45

U Cluj a primit licenta pentru sezonul viitor

Online Sport Online Sport,
U Cluj a primit licenta pentru sezonul viitor

Echipa Universitatea Cluj si-a asigurat licenta pentru a putea evolua si in sezonul viitor al Ligii 1. continuă pe Online Sport

U Cluj a primit licenta pentru sezonul viitor al Ligii I

Clubul Universitatea Cluj a primit licenta pentru sezonul 2014/2015 al Ligii I. Oficialii clubului adelean au fost anunati de Federatia Romana de Fotbal ca din punct de vedere juridic vor putea evolua in primul esalon si in sezonul urmator. U Cluj mai trebuie sa evite retrogradarea pe cale fotbalistica, fiind in acest moment, cu 5 etape inainte de final, la 5 puncte deasupra locurilor retrogradabile.

FC Botosani ramane in Liga I dupa ce a primit licenta pentru sezonul viitor

FC Botosani a primit licenta pentru sezonul 2014/2015 al Ligii I, astfel ca va evolua in primul esalon si sezonul viitor, relateaza Romania Libera. Presedintele clubului FC Botosani, Cornel Sfaiter, a.

Universitatea Cluj a primit licenta pentru sezonul urmator al Ligii I

Universitatea Cluj a primit licenta pentru sezonul 2014/2015 al Ligii I, informeaza Mediafax. Oficialii clubului au fost anunati de Federatia Romana de Fotbal ca din punct de vedere juridic vor putea evolua in.

FC Botosani a primit licenta. Ramane in Liga I si sezonul viitor

Formatia moldava, FC Botosani, a primit licenta pentru sezonul 2014/2015 al Ligii I, astfel ca botosanenii vor putea evolua in primul esalon si sezonul viitor. Presedintele clubului FC Botosani, Cornel Sfaiter, a declarat ca mai sunt cateva criterii de indeplinit, insa pentru care vrea sa depuna un memoriu alaturi de alte cluburi.

Acesta este cel mai bun restaurant din lume. A primit titlul pentru a patra oara

Restaurantul Noma din Copenhaga, administrat de maestrul bucatar Rene Redzepi, a fost desemnat luni, la Londra, cel mai bun din lume de influenta revista britanica Restaurant, castigand pentru a patra oara .

ştiri de la Online Sport

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2292 seconds )