Libnet.ro
UNICEF

07:00

CNA a retras licenta pentru difuzare prin cablu a postului Nasul TV.

România Liberă România Liberă,
CNA a retras licenta pentru difuzare prin cablu a postului Nasul TV.

Consiliul National al Audiovizualului a decis, in sedinta de marti, retragerea licentei pentru difuzare prin cablu a serviciului de programe Nasul TV, avand in vedere ca termenul licentei audiovizuale a expirat pe data de 8 mai 2013, iar societatea nu a solicitat prelungirea acesteia, informeaza Mediafax. Consiliul National al Audiovizualului CNA) a analizat, in sedinta de marti, situatia licentei pentru redifuzare prin cablu a postului Nasul TV, care a fost adornata de Consiliu in data de 8 . continuă pe România Liberă

CNA a retras licenta pentru difuzare prin cablu a postului Nasul TV, licenta pe care postul nu o folosea

CNA a decis, marti, sa retraga licenta pentru difuzare prin cablu a serviciului de programe Nasul TV, in conditiile in care termenul licentei audiovizuale a expirat pe 8 mai, iar societatea detinatoare nu a solicitat prelungirea acesteia, potrivit Mediafax. Socitetatea Firebreaking News SRL a solicitat aceasta licenta in mai anul trecut, dar nu a folosit-o niciodata, postul emitand de la inceput in baza unei licente audiovizuale prin satelit.

CNA a retras licenta Giga TV, post care se inchide oficial

CNA a decis, marti, sa retraga licenta audiovizuala a Giga TV, intrucat emisia postului a fost intrerupta mai mult de 96 de ore fara ca forul audiovizual sa fie notificat in acest sens, potrivit Mediafax. Reprezentantii Consiliului au facut controale la sediul Giga TV din Bucuresti si au constatat ca televiziunea nu mai emite.

Dan Sova: Licenta pentru Rosia Montana din 1999 nu contine garantii de mediu si nu contine nimic in legatura cu patrimoniul cultural

Invitat in cadrul emisiunii Sinteza zilei de la Antena 3, ministrul pentru Marile Proiecte, Dan Sova, a comentat pe marginea documentelor incendiare referitoare la afacerea Rosia Montana dezvaluite de Mihai.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2303 seconds )