Libnet.ro
UNICEF

06:15

Dan Sova: Licenta pentru Rosia Montana din 1999 nu contine garantii de mediu si nu contine nimic in legatura cu patrimoniul cultural

Antena3 Antena3,
Dan Sova: Licenta pentru Rosia Montana din 1999 nu contine garantii de mediu si nu contine nimic in legatura cu patrimoniul cultural

Invitat in cadrul emisiunii Sinteza zilei de la Antena 3, ministrul pentru Marile Proiecte, Dan Sova, a comentat pe marginea documentelor incendiare referitoare la afacerea Rosia Montana dezvaluite de Mihai. continuă pe Antena3

Borbely: Attila Korodi ar putea fi desemnat de UDMR in comisia speciala pentru Rosia Montana.

Vicepresedintele politic al UDMR, Laszlo Borbely, afirma ca fostul ministru al Mediului Attila Korodi ar putea fi desemnat de Uniune in comisia speciala pentru Rosia Montana, declarandu-se dispus sa il ajute cu un sfat, transmite Mediafax. Borbely a declarat, luni, la Targu Mures, ca Uniunea va fi probabil reprezentata de fostul ministru al Mediului Korodi Attila in comisia speciala pentru analizarea proiectului de la Rosia Montana, care urmeaza sa fie constituita intr-o sedinta comuna a .

Basescu cere retragerea proiectului Rosia Montana din Parlament

Presedintele Traian Basescu a declarat ca cea mai buna solutie este ca Guvernul sa retraga proiectul Rosia Montana din Parlament, mentionand ca premierul Victor Ponta trebuie sa renunte la smecherie si precizand ca liderul PNL Crin.

Victor Ponta la TVR1: Licenta de exploatare pentru Rosia Montana exista deja/ Nu vreau sa fiu las si sa mai las legea 15 ani in sertar/Despre proteste: Unele revendicari sunt de tip Venezuela

Premierul Victor Ponta este invitat in Editie speciala de pe TVR 1. Premierul a reluat in debutul emisiunii afirmatiile facute despre ultima sa vizita la Rosia Montana, vorbind despre lacuri de cianuri deja existente, dar a inceput sa bata in retragere cand Moise Guran l-a contrat si i-a explicat ca aurul extras din zona nu a fost tratat cu cianuri la Rosia ci a fost dus si prelucrat cu cianuri la Baia Mare, unde a avut loc si cunoscutul accident. Contrele au continuat si pe tema galeriilor unde minierii au facut greva, premierul a stopat discutia Ma bucur domnule Guran ca dumneavoastra sunteti detinatorul adevarului. Daca legea va fi promulgata de Parlament si promulgata de presedinte o voi pune imediat in aplicare [. ]Unele revendicari din strada sunt de tip Venezuela, a declarat premierul.

Victor Ponta la TVR1: Licenta de exploatare pentru Rosia Montana exista deja/Despre proteste: Unele revendicari sunt de tip Venezuela/ Cetateanul Victor Ponta: E posibil ca unii politicieni sa fi fost cumparati

Premierul Victor Ponta este invitat in Editie speciala de pe TVR 1, moderata de Claudiu Lucaci si Moise Guran. Premierul a reluat in debutul emisiunii afirmatiile facute despre ultima sa vizita la Rosia Montana, vorbind despre lacuri de cianuri deja existente, dar a inceput sa bata in retragere cand Moise Guran l-a contrat si i-a explicat ca aurul extras din zona nu a fost tratat cu cianuri la Rosia ci a fost dus si prelucrat cu cianuri la Baia Mare, unde a avut loc si cunoscutul accident. Contrele au continuat si pe tema galeriilor unde minierii au facut greva. Moise Guran: Domnule Victor Ponta, ati fost pe rand premier si deputat. Ce parare are insa cetateanul Victor Ponta in urmatoarea problema. A cumparat Gold Corporation politicieni romani sau nu?Victor Ponta: E posibil, dar nu am dovezi.

Victor Ponta la TVR1: Licenta de exploatare pentru Rosia Montana exista deja/Despre proteste: Unele revendicari sunt de tip Venezuela/ Cetateanul Victor Ponta: Probabil ca unii politicieni sa fi fost cumparati

Premierul Victor Ponta este invitat in Editie speciala de pe TVR 1, moderata de Claudiu Lucaci si Moise Guran. Premierul a reluat in debutul emisiunii afirmatiile facute despre ultima sa vizita la Rosia Montana, vorbind despre lacuri de cianuri deja existente, dar a inceput sa bata in retragere cand Moise Guran l-a contrat si i-a explicat ca aurul extras din zona nu a fost tratat cu cianuri la Rosia ci a fost dus si prelucrat cu cianuri la Baia Mare, unde a avut loc si cunoscutul accident. Contrele au continuat si pe tema galeriilor unde minierii au facut greva. Moise Guran: Domnule Victor Ponta, ati fost pe rand premier si deputat. Ce parare are insa cetateanul Victor Ponta in urmatoarea problema. A cumparat Gold Corporation politicieni romani sau nu?Victor Ponta: Probabil ca da, dar nu am dovezi.

UPDATE. Parlamentul a aprobat constituirea Comisiei pentru Rosia Montana

Parlamentul a aprobat, marti, constituirea Comisiei speciale pentru proiectul Rosia Montana. Update 18. 20 - Parlamentarii au aprobat, marti, in sedinta de plen comun, cu 311 voturi pentru, 5.

Presedintelele Comisiei pentru Rosia Montana va fi senatorul PSD Darius Valcov

Presedintelele Comisiei speciale privind proiectul de lege care reglementeaza exploatarea de la Rosia Montana va fi senatorul PSD Darius Valcov, si nu Iulian Iancu, asa cum se auzise initial. Deputatul PSD.

Parlamentul aproba constituirea Comisiei pentru Rosia Montana

Birourile Permanente reunite ale Parlamentului au aprobat, marti, constituirea Comisiei speciale privind proiectul de lege care reglementeaza inclusiv exploatarea de la Rosia Montana, a anuntatsenatorul PSD.

Procedura de urgenta pentru Rosia Montana a fost anulata.

Procedura de urgenta pentru proiectul de exploatare de la Rosia Montana a fost anulata, relateaza B1 TV. Decizia a fost luata de conducerea Senatului si va fi votata in plenul Senatului, la ora 16:00. Stire in curs de actualizare.

Ponta: Comisia parlamentara speciala pentru Rosia Montana, solutia corecta

USL a decis pana la urma sa infiinteze o comisie parlamentara speciala pentru proiectul de la Rosia Montana pentru ca este solutia corecta in acest caz, a afirmat ieri seara premierul Victor Ponta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2044 seconds )