Libnet.ro
UNICEF

16:30

CNA a suspendat o sedinta de joi din cauza unui membru ce a lipsit nemotivat

România Liberă România Liberă,
CNA a suspendat o sedinta de joi din cauza unui membru ce a lipsit nemotivat

CNA a suspendat sedinta programata joi la ora 10. 00, din cauza faptului ca nu s-a putut intruni cvorumul. Trebuiau sa fie prezenti opt membri, din totalul de 11, dar la sediul CNA s-au prezentat sapte persoane, potrivit Pagina de Media. continuă pe România Liberă

Primaria Bistrita a cheltuit peste un milion de euro pe un pod care nu poate fi folosit, din cauza ca autoritatile nu au ajuns la o intelegere cu cetatenii

Primaria Bistrita a cheltuit, in 2016, peste un milion de euro pentru construirea unui pod, care nu poate fi folosit, insa, din cauza ca municipalitatea nu a ajuns la o intelegere cu proprietarii terenurilor din zona.

Pretul cuprului creste din cauza problemelor de la cele mai mari mine din lume

Pretul futures al curpului a urcat ieri, pe piata londoneza, pana la cel mai ridicat nivel din anul curent, din cauza grevelor si a altor probleme care afecteaza activitatea primelor doua mari mine de cupru din lume, care risca sa reduca oferta mondiala.

LOreal analizeaza vanzarea magazinelor The Body Shop, din cauza rezultatelor nesatisfacatoare

Producatorul francez de cosmetice LOreal analizeaza vanzarea magazinelor The Body Shop, pentru 1 miliard de euro, la mai putin de 10 ani dupa cumpararea acestora, din cauza rezultatelor nesatisfacatoare, relateaza Financial Times.

ALERTA! Circulatia rutiera, deviata din cauza poleiului de pe tronsonul Drajna - Lehliu Gara al A2 pe DN3A

Traficul rutier a fost deviat miercuri, incepand cu ora 5. 30, din cauza poleiului, de pe tronsonul Drajna - Lehliu Gara km 65-105) al autostrazii A2 pe DN3A, in ambele sensuri, potrivit centrului.

Mihai Bendeac, la un pas sa-si puna capat zilelor din cauza depresiei: M-am trezit noaptea, pe jumatate iesit pe geamul unui apartament de la etajul 9

Mihai Bendeac a vorbit, in cadrul unei emisiuni, despre una dintre cele mai grele perioade din viata lui. indragitul actor reuseste sa-si faca fanii sa rada in hohote si a demonstrat de.

Cod galben de ninsori. CFR anunta intarzieri ale trenurilor, din cauza vremii. Pe drumurile nationale se circula in conditii de iarna. Mai multe zboruri decoleaza cu intarziere. Localitati din cinci judete, fara curent. Porturile sunt inchise

O avertizare cod galben de ninsori si viscl este in vigoare, pana joi dimineata, in noua judete din sudul si sud-estul tarii si municipiul Bucuresti. Cele noua judete aflate sub Cod galben de ninsori sunt: Giurgiu, Calarasi, Ilfov, Ialomita, Vrancea, Buzau, Prahova, Dambovita si Arges jumatatea de nord).

Cod galben de ninsori, in noua judete. CFR anunta intarzieri ale trenurilor, din cauza vremii. Pe drumurile nationale se circula in conditii de iarna

O avertizare cod galben de ninsori si viscl este in vigoare, pana joi dimineata, in noua judete din sudul si sud-estul tarii si municipiul Bucuresti. Cele noua judete aflate sub Cod galben de ninsori sunt: Giurgiu, Calarasi, Ilfov, Ialomita, Vrancea, Buzau, Prahova, Dambovita si Arges jumatatea de nord).

Zborurile de pe aeroporturile din Capitala pot inregistra intarzieri de pana la jumatate de ora, din cauza vremii

Traficul aerian se desfasoara normal, pe aeroporturile Henri Coanda si Baneasa Aurel Vlaicu, din Bucuresti, informeaza Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti CNAB). Cu toate acestea, unele zboruri pot inregistra intarzieri de aproximativ 30 de minute, din cauza necesitatii degivrarii aeronavelor.

Pietele europene, in declin din cauza riscurilor politice regionale

Actiunile tranzactionate la bursele din Europa au urmat un curs negativ ieri, pe fondul temerilor legate de riscurile politice regionale.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2481 seconds )