Libnet.ro
UNICEF

06:15

Zborurile de pe aeroporturile din Capitala pot inregistra intarzieri de pana la jumatate de ora, din cauza vremii

România Liberă România Liberă,
Zborurile de pe aeroporturile din Capitala pot inregistra intarzieri de pana la jumatate de ora, din cauza vremii

Traficul aerian se desfasoara normal, pe aeroporturile Henri Coanda si Baneasa Aurel Vlaicu, din Bucuresti, informeaza Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti CNAB). Cu toate acestea, unele zboruri pot inregistra intarzieri de aproximativ 30 de minute, din cauza necesitatii degivrarii aeronavelor. continuă pe România Liberă

ANALIZA. Managementul german vs. cel romanesc. De ce aeroporturile din Dobrogea nu sunt la fel de rentabile precum cele ale bulgarilor

Aeroporturile din Varna si Burgas, gestionate de o companie care controleaza 10 aeroporturi in toata lumea, au de 47 de ori mai multi pasageri decat Constanta si Tulcea, detinute de statul roman.

O explozie a unui cablu subteran ar putea fi cauza penei de curent din Capitala

Pana de curent care a afectat mai multe zone din Capitala miercuri seara ar fi putut fi cauzata de o explozie la un cablu subteran de electricitate, informeaza News. ro. Potrivit unor martori, o explozie.

Business report: Cum merge cel mai mare proiect de infrastructura rutiera din Capitala: Podul nou de la Ciurel a traversat Dambovita;Cele mai mari investitii la metrou anul acesta: 788 milioane de lei pentru Magistrala 5 Drumul Taberei - Pantelimon

O cincime din apartamentele de lux din Capitala sunt cumparate pentru a fi inchiriate. Pe segmentul de piata rezidential premium si. O analiza rece intr-un moment fierbinte. Economia Romaniei s-ar prabusi fara multinationale. Declaratiile senatorului PSD Adrian Tutuianu, referitor la.

A noua zi de proteste in Piata Victoriei din Capitala s-a incheiat dupa cinci ore

A noua zi de proteste antiguvernamentale din Piata Victoriei din Capitala s-a incheiat dupa mai bine de cinci ore, timp in care manifestantii au scandat Hotii, Demisia, au cantat imnul si au aprins lanternele telefoanelor mobile.

DESCOPERIRE SOCANTA in Parcul IOR din Capitala! O femeie a fost GASITA MOARTA sub zapada

O femeie ce era data disparuta de pe 11 ianuarie a fost gasita astazi sub zapada in Parcul Alexandru Ioan Cuza din Capitala, potrivit Observator. tv. Femeia in jur de 50 de ani era.

Circulatia la metrou, reluata dupa pana de curent din Capitala (FOTO, VIDEO)

UPDATE: Circulatia la metrou a fost reluata, informeaza B1 TV. O pana de curent s-a produs miercuri seara in Sectorul 1 al Capitalei, inclusiv in Piata Victoriei, unde oamenii protesteaza pentru a.

Camera de Comert Americana: Acuzatiile privind implicarea multinationalelor in protestele din Capitala sunt nefondate si neconstructive

Camera de Comert Americana in Romania AmCham Romania) este de parere ca acuzatiile din spatiul public impotriva companiilor multinationale nu sunt benefice pentru economie si pune accent.

Aproximativ 300.000 de persoane au protestat in Piata Victoriei din Capitala

Aproximativ 600. 000 de persoane au protestat ieri in tara noastra, din care 300. 000 de oameni au protestat in Bucuresti, numar-record de manifestanti in a sasea zi de protest.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2264 seconds )