Libnet.ro
UNICEF

01:05

CNVM: Afirmatiile managerului Fondul Proprietatea sunt nefondate si dezinformeaza

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
CNVM: Afirmatiile managerului Fondul Proprietatea sunt nefondate si dezinformeaza

Afirmatiile managerului Fondul Proprietatea FP), Grzegorz Koniecnzy, referitoare la activitatea CNVM sunt lipsite de temei, intrucat hotararile AGA privind dubla listare nu au fost inregistrate la Registrul Comertului, si afecteaza credibilitatea. continuă pe Wall-Street Ro

CNVM: Acuzatiile lui Grzegorz Konieczny la adresa noastra sunt nefondate

Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare CNVM) a luat act de decIaratiile domnului Grzegorz Konieczny, reprezentantul legal al administratorului Fondului Proprietatea FP), si precizeaza ca acuzatiile acestuia la adresa CNVM sunt nefondate, arata un comunicat de presa remis redactiei.

Rulaj salvat de actiunile SIF Transilvania si Fondul Proprietatea

Bursa de la Bucuresti a stagnat, intr-o piata apatica si unde cotatiile au oscilat foarte usor in jurul nivelurilor de marti, iar tranzactiile mai mari cu actiunile SIF Transilvania SIF3) si Fondul Proprietatea FP) au asigurat aproape jumatate din rulajul de 13,8 milioane lei.

CNVM, bursa, brokerii tin cu dintii de Fondul Proprietatea.

CNVM nu respecta vointa actionarilor FP tergiversand de mai bine de un an listarea Fondului la bursa din Varsovia, spun suparati administratorii. De fapt, toate institutiile pietei de capital autohtone pierd bani comisioane) daca se ajunge la dubla listare si au motive sa traga de timp. Listarea Fondului Proprietatea si la Varsovia inseamna pierderi pe linie pentru institutiile implicate in intermedierea si supravegherea tranzactiilor la bursa din Bucuresti. Din orice tranzactie de .

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )