Libnet.ro
UNICEF

09:00

Coaching transformational: Ce este, dar, mai ales, ce nu este acest proces de dezvoltare

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Coaching transformational: Ce este, dar, mai ales, ce nu este acest proces de dezvoltare

Coachingul transformational nu este terapie, nu este mentorat, nu este consiliere. Coachingul transformational ii ajuta pe indivizi sa exploreze comportamentele disfunctionale si sa-si recreezi modul in care gandesc si actioneaza. continuă pe Wall-Street Ro

Care din surorile Kardashian-Jenner este cea mai bogata?

Clanul Kardashian-Jenner a devenit cea mai cunoscuta familie din lumea showbizului. Insa, atat cele cinci surori, cat si ambitioasa lor mama, nu au obtinut doar faima, ci si sute de milioane in conturi. Iata care este cea mai bogata dintre ele.

Caru' cu vedete: Englezii pariaza pe orice e legat de nunta Printului Harry cu Meghan Markle, dar mai ales pe ce palarie va purta Regina; O poveste de dragoste ca in filme! Cine a fost marea iubire a regizorului Lucian Pintilie; Tania Popa este castigato

Ce roluri importante vor avea Printesa Charlotte si Printul George la nunta regala Mai sunt doar trei zile pana la nunta printului Harry cu Meghan Markle, iar in ciuda scandalului in care este implicat tatal lui. Ana-Maria Barnoschi: Merg la sala ca sa ma ingras Vedeta de la Kanal D ne-a vorbit cu sinceritate despre interventiile la care a recurs, alimentele pe care le-a exclus din dieta ei de viata, chiar daca nu a.

Cercetatorii fac lumina. Care este cea mai veche civilizatie de pe Terra

Potrivit unui studiu realizat de cercetatorii de la Universitatea din Copenhaga, indigenii din Australia, numiti si aborigeni, sunt cea mai veche civilizatie de pe Pamant. Dezvaluirile au fost publicate.

Bucurestiul este CEL MAI ANTI-MAGHIAR! Kelemen Hunor, declaratii despre AUTONOMIE

Kelemen Hunor a spus, joi, la Targu Mures, ca romanii din Transilvania sunt mult mai deschisi fata de maghiari, in comparatie cu bucurestenii. Am vazut ca, dupa 27-28 de ani, romanii din Transilvania.

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2025 seconds )