Libnet.ro
UNICEF

01:05

COD GALBEN de ceata pentru mai multe judete din tara

Antena3 Antena3,
COD GALBEN de ceata pentru mai multe judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, sambata, noi atentionari nowcasting COD GALBEN de ceata. Potrivit prognozei,pana la ora 22. 00, pe spatii relativ extinse din judetele Bacau, Vaslui,. continuă pe Antena3

METEO Cod galben de ceata emis pentru mai multe judete

Mai multe judete din tara se afla, miercuri, sub Cod galben de ceata. Specialistii au anuntat ca, din cauza conditiilor meteo, vizibilitatea va scadea in unele zone chiar si sub 50 de metri.

Cod galben de ceata. Pe mai multe drumuri nationale si europene, dar si pe autostrazi vizibilitatea este redusa

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o noua avertizare nowcasting Cod galben de ceata pentru mai multe drumuri nationale si europene. Vizibilitatea este redusa si pe autostrazi. Codul este valabil pana la ora 10.

Cod galben de ceata pentru Bucuresti si 11 judete, pana la ora 12.00

Administratia Nationala de Meteorologie a emis doua noi avertizari nowcasting Cod galben de ceata pentru Capitala si 11 judete din Muntenia si Moldova, valabile in urmatoarele trei ore.

UPDATE Atentionarea de cod galben de ceata, prelungita pentru Bucuresti si opt judete

Ceata persisita in sudul tarii, din noaptea de vineri spre sambata, meteorologii emitand o noua atentionare de cod galben valabila pentru zona periferica a Capitalei si opt judete din sudul tarii, pana la ora 14.

Cod galben de ceata. in 15 judete si pe mai multe drumuri nationale si europene, dar si pe autostrazi vizibilitatea este redusa

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o noua avertizare nowcasting Cod galben de ceata pentru 15 judete si mai multe drumuri nationale si europene. Vizibilitatea este redusa si pe autostrazile A2 si A3. Codul este valabil pana la orele pranzului. Specialistii au emis o avertizare si pentru zona preoraseneasca a Capitalei.

Atentionare prelungita de cod galben de ceata in Capitala si alte 8 judete

Ceata persista in sudul tarii, din noaptea de vineri spre simbata, meteorologii emitand o noua atentionare de cod galben valabila pentru zona periferica a Capitalei si opt judete din sudul tarii, pana la ora 14.

Atentionare prelungita de cod galben de ceata in Capitala si alte 8 judete (UPDATE)

Ceata persista in sudul tarii, din noaptea de vineri spre simbata, meteorologii emitand o noua atentionare de cod galben valabila pentru zona periferica a Capitalei si opt judete din sudul tarii, pana la ora 14. UPDATE) Meteorologii au extins.

Cod galben de ceata in 14 judete, zona periferica a Bucurestiului, Dobrogea si autostrazile A1, A2 si A3, in urmatoarele ore

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, sambata, atentionari nowcasting cod galben de ceata, valabile in urmatoarele ore, in 14 judete, in zona Dobrogei, precum si pe drumurile nationale si europene aferente, inclusiv pe autostrazile A1, A2 si A3, informeaza Agerpres.

Cod galben de ceata in Bucuresti si pe autostrazile A1, A2 si A3

Meteorologii au emis o atentionare de cod galben de ceata, valabila pentru Bucuresti, zonele limitrofe, dar si pentru judetele Calarasi, Ilfov, Ialomita si pe traseele autostrazilor, A1, A2 si A3, vertizarea fiind valabila pana la ora 11.

Atentie, soferi! Cod galben de ceata in 6 judete, pana la miezul noptii

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, miercuri seara, mai multe atentionari cod galben de ceata, pentru 6 judete din Transilvania si Moldova, valabile pana la miezul noptii. Potrivit.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )