Libnet.ro
UNICEF

21:30

Cod galben de inundatii pe rauri din judetele Dolj, Olt si Valcea

Adevărul Adevărul,
Cod galben de inundatii pe rauri din judetele Dolj, Olt si Valcea

Hidrologii au emis sambata o noua avertizare cod galben, pentru rauri din judetele Dolj, Olt si Valcea, unde pana duminica dimineata se pot produce inundatii locale. continuă pe Adevărul

Cod galben de inundatii

Hidrologii au emis sambata o noua avertizare cod galben, pentru rauri din judetele Dolj, Olt si Valcea, unde pana duminica dimineata se pot produce inundatii locale.

Avertizare: INUNDATII pe rauri din 11 judete

Hidrologii au transmis o avertizare cod galben de inundatii pentru raurile din judetele Valcea, Gorj, Arges, Dambovita, Prahova, Ialomita, Brasov, Sibiu, Covasna, Buzau si Vrancea, valabila pana luni dupa-amiaza, conform Institutului National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA).

Cod galben de inundatii pentru 6 bazine hidrografice, atentionare valabila pana luni, la ora 14,00

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor a emis, vineri, o atentionare Cod galben de inundatii pentru 6 bazine hidrografice, Olt, Arges, Ialomita, Buzau, Ramnicu Sarat si Putna, informeaza Ag.

Cod galben de INUNDATII pentru 6 bazine hidrografice, pana luni, la ora 14.00

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA) a emis vineri o atentionare COD GALBEN de inundatii pentru 6 bazine hidrografice, valabila de vineri, ora 21. 00, pana luni, la ora 14. Bazinele.

Cod galben de inundatii in 11 judete. Care sunt raurile vizate

Hidrologii au emis cod galbern pentru raurile din 11 judete. Este vorba despre: Valcea, Gorj, Arges, Dambovita, Prahova, Ialomita, Brasov, Sibiu, Covasna, Buzau si Vrancea unde pana luni dupa-amiaza se pot.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )