Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cod galben de inundatii in 11 judete. Care sunt raurile vizate

Antena3 Antena3,
Cod galben de inundatii in 11 judete. Care sunt raurile vizate

Hidrologii au emis cod galbern pentru raurile din 11 judete. Este vorba despre: Valcea, Gorj, Arges, Dambovita, Prahova, Ialomita, Brasov, Sibiu, Covasna, Buzau si Vrancea unde pana luni dupa-amiaza se pot. continuă pe Antena3

Avertizare: INUNDATII pe rauri din 11 judete

Hidrologii au transmis o avertizare cod galben de inundatii pentru raurile din judetele Valcea, Gorj, Arges, Dambovita, Prahova, Ialomita, Brasov, Sibiu, Covasna, Buzau si Vrancea, valabila pana luni dupa-amiaza, conform Institutului National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA).

Cod galben de INUNDATII pentru 6 bazine hidrografice, pana luni, la ora 14.00

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA) a emis vineri o atentionare COD GALBEN de inundatii pentru 6 bazine hidrografice, valabila de vineri, ora 21. 00, pana luni, la ora 14. Bazinele.

Cod galben de inundatii pentru 6 bazine hidrografice, atentionare valabila pana luni, la ora 14,00

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor a emis, vineri, o atentionare Cod galben de inundatii pentru 6 bazine hidrografice, Olt, Arges, Ialomita, Buzau, Ramnicu Sarat si Putna, informeaza Ag.

Inscrieri gradinite 2015: cu ce oferte vin unitatile de invatamant prescolar si care sunt cele mai scumpe gradinite

Cu toate ca prima etapa pentru inscrierile la gradinitele de stat s-a incheiat deja, cele particulare au extins termenul, unele acceptand inscrieri pana la finalul lunii martie. RO va prezinta cateva oferte ale gradinitelor, care sunt.

Care sunt pasii obtinerii fondurilor europene pentru utilaje agricole

Cei care sunt interesati sa acceseze fonduri europene pentru achizitia de utilaje agricole o vor putea face in perioada urmatoare. Reprezentantii Ministerului Agriculturii anunta ca incepand cu jumatatea lunii aprilie Uniunea Europeana ar putea aproba.

Guvernul a aprobat proiectul de Cod Fiscal: Vezi care sunt principalele prevederi ale proiectului

Guvernul a aprobat, miercuri, proiectul de Cod Fiscal si proiectul de Procedura Fiscala, informeaza HotNews. Premierul Victor Ponta a vorbit, miercuri, despre adoptarea codului fiscal de Guvern si despre.

Oprescu, plangere penala la DNA. Care sunt acuzatiile pe care i le aduce Arhiepiscopia Romano-Catolica Bucuresti

Arhiepiscopia Romano-Catolica Bucuresti a anuntat, vineri, ca a depus la sediul Directiei Nationale Anticoruptie o plangere penala impotriva lui Sorin Oprescu, primar general al Capitalei, a oamenilor de afaceri Dragos Bilteanu si Ioannis Papalekas, cat si a unor angajati ai Primariei Municipiului Bucuresti, scrie site-ul angelus. com. ro.

Mars pentru redeschiderea Parcului Drumul Taberei. Care sunt solicitarile protestatarilor

Grupul Salvati Parcul Drumul Taberei organizeaza, sambata, un mars de protest pentru redeschiderea parcului Drumul Taberei, la care si-au anuntat participarea cateva sute de persoane, potrivit unui comunicat al organizatorilor.

Care sunt motivele invocate de PNL in cererea trimisa la CCR

Partidul National Liberal, in solicitarea pe care a adresat-o Curtii Constitutionale, cere sa constate neconstitutionalitatea prevederilor articolului 173 din Regulamentul Senatului.

Care sunt observatiile Comisiei Europene fata de Master Planul de Transport si Strategia de Implementare care stabileste prioritatea proiectelor de infrastructura. Cum raspunde Ministerul Transporturilor

Reprezentantii Comisia Europene au transmis in scris in urma cu trei zile ce observatii au fata de varianta finala a Master Planului General de Transport adoptata de Romania si fata de Strategia de Implementare, documentul insotitor care stabileste prioritizarea proiectelor. Comisia cere, printre altele, ca strategia de implementare sa ia in considerare ciclul de implementare a proiectelor si standardele de cost fundamentate pe criteriul lipsa coridor missing links) si recomanda ca prioritizarea sa tina cont de scenariul bazat pe performanta economica si apartenenta la reteaua TEN-T. In plus, oficialii europeni considera ca imprumuturile pentru proiectele de infrastructura - aprobate la un plafon de 7 miliarde printr-un memorandum al Guvernului - trebuie sa se incadreze in angajamentele pe care Romania le are in privinta deficitului bugetar, ca stat membru al UE. Vezi toate observatiile Comisiei si ce raspunsuri dau autoritatile romane de la Transporturi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2011 seconds )