Libnet.ro
UNICEF

23:00

Cod galben de inundatii pe rauri din judetele Maramures, Satu Mare si Bistrita-Nasaud

Hotnews Hotnews,
 Cod galben de inundatii pe rauri din judetele Maramures, Satu Mare si Bistrita-Nasaud

Raurile din bazinele hidrografice Viseu, Iza, Tur, Lapus si Somesul Mare, din judetele Maramures, Satu Mare si Bistrita-Nasaud, sunt sambata, pana la ora 16:00, sub avertizare cod galben de inundatii, anunta Mediafax. Potrivit avertizarii transmise de Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor, cresteri de debite si niveluri cu posibile depasiri ale cotelor de atentie se pot produce pe unele rauri din bazinele hidrografice Viseu, Iza, Tur, Lapus si Somesul Mare, din judetele Maramures, Satu Mare si Bistrita-Nasaud. continuă pe Hotnews

Cod galben de inundatii pe rauri din judetele Maramures, Satu Mare si Bistrita-Nasaud

In judetele Maramures, Satu Mare si Bistrita-Nasaud, raurile din bazinele hidrografice Viseu, Iza, Tur, Lapus si Somesul Mare, sunt astazi, pana la ora 16. 00, sub avertizare cod galben de inundatii.

Cod galben de inundatii in judetele Maramures, Satu Mare si Bistrita-Nasaud pana la ora 16:00

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor a emis un cod galben de inundatii pentru raurile din bazinele hidrografice Viseu, Iza, Tur, Lapus si Somesul Mare, din judetele Maramures, Satu Mare.

Cod galben de inundatii pe rauri din Maramures, Satu Mare si Bistrita-Nasaud

Raurile din bazinele hidrografice Viseu, Iza, Tur, Lapus, Somesul Mare si Bistra, din judetele Maramures, Satu Mare, Bistrita-Nasaud si Caras-Severin, sunt sambata sub avertizare cod galben de inundatii,.

Avertizare de cod galben de inundatii pe mai multe rauri din tara

Raurile din bazinele hidrografice Viseu, Iza, Tur, Lapus si Somesul Mare, din judetele Maramures, Satu Mare si Bistrita-Nasaud, sunt sambata, pana la ora 16. 00, sub avertizare cod galben de inundatii, informeaza Mediafax.

Cod galben de vant in Bucuresti si judetele Ilfov, Teleorman, Ialomita si Calarasi (VIDEO)

Meteorologii au emis un cod galben de vant pentru Bucuresti si alte patru judete, valabil pana la ora 17:20, informeaza B1 TV. Cele patru judete sunt Ilfov, Teleorman, Ialomita si Calarasi. Rafalele de vant.

Cod Galben de vant in Bucuresti si in alte judete

Intre orele 11:20 si 17:20, in Bucuresti si local in judetele Ilfov, Teleorman, Ialomita si Calarasi se vor semnala : intensificari ale vantului ce depasesc la rafala 65 km/h.

Cod galben de vant in Bucuresti si in alte patru judete

Intre orele 11:20 si 17:20, in Bucuresti si local in judetele Ilfov, Teleorman, Ialomita si Calarasi, se vor semnala intensificari ale vantului ce depasesc la rafala 65 km/h, potrivit unei avertizari emise de Administratia Nationala de Meteorologie ANM).

Bucurestiul, urmat de judetele Maramures si Bacau se afla in topul national al coruptiei: Consulta Harta coruptiei locale si vezi pe ce loc se afla judetul in care locuiesti

Societatea Academica din RomaniasiRomaniacurata. ropun la dispozitia celor interesati de activitateaDirectiei Nationale Anticoruptiesi de fenomentul coruptiei manifestat la nivel.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )