Libnet.ro
UNICEF

01:05

Avertizare de cod galben de inundatii pe mai multe rauri din tara

România Liberă România Liberă,
Avertizare de cod galben de inundatii pe mai multe rauri din tara

Raurile din bazinele hidrografice Viseu, Iza, Tur, Lapus si Somesul Mare, din judetele Maramures, Satu Mare si Bistrita-Nasaud, sunt sambata, pana la ora 16. 00, sub avertizare cod galben de inundatii, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Cod galben de inundatii pe rauri din judetele Maramures, Satu Mare si Bistrita-Nasaud

Raurile din bazinele hidrografice Viseu, Iza, Tur, Lapus si Somesul Mare, din judetele Maramures, Satu Mare si Bistrita-Nasaud, sunt sambata, pana la ora 16:00, sub avertizare cod galben de inundatii, anunta Mediafax. Potrivit avertizarii transmise de Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor, cresteri de debite si niveluri cu posibile depasiri ale cotelor de atentie se pot produce pe unele rauri din bazinele hidrografice Viseu, Iza, Tur, Lapus si Somesul Mare, din judetele Maramures, Satu Mare si Bistrita-Nasaud.

Noul Teatru National din Bucuresti are cele mai multe sali din lume, dar nu sunt suficienti tehnicieni pentru ele

Noul Teatru National din Bucuresti, care poate primi din acest weekend peste 2. 000 de spectatori, are cele mai multe sali din lume, sapte, din care una se poate transforma complet, iar alta este in aer liber,.

Cod galben de inundatii pe rauri din judetele Maramures, Satu Mare si Bistrita-Nasaud

In judetele Maramures, Satu Mare si Bistrita-Nasaud, raurile din bazinele hidrografice Viseu, Iza, Tur, Lapus si Somesul Mare, sunt astazi, pana la ora 16. 00, sub avertizare cod galben de inundatii.

Cod galben de inundatii pe rauri din Maramures, Satu Mare si Bistrita-Nasaud

Raurile din bazinele hidrografice Viseu, Iza, Tur, Lapus, Somesul Mare si Bistra, din judetele Maramures, Satu Mare, Bistrita-Nasaud si Caras-Severin, sunt sambata sub avertizare cod galben de inundatii,.

Cod galben de inundatii in judetele Maramures, Satu Mare si Bistrita-Nasaud pana la ora 16:00

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor a emis un cod galben de inundatii pentru raurile din bazinele hidrografice Viseu, Iza, Tur, Lapus si Somesul Mare, din judetele Maramures, Satu Mare.

Cod galben de vant in Bucuresti si judetele Ilfov, Teleorman, Ialomita si Calarasi (VIDEO)

Meteorologii au emis un cod galben de vant pentru Bucuresti si alte patru judete, valabil pana la ora 17:20, informeaza B1 TV. Cele patru judete sunt Ilfov, Teleorman, Ialomita si Calarasi. Rafalele de vant.

Cod Galben de vant in Bucuresti si in alte judete

Intre orele 11:20 si 17:20, in Bucuresti si local in judetele Ilfov, Teleorman, Ialomita si Calarasi se vor semnala : intensificari ale vantului ce depasesc la rafala 65 km/h.

Primarul unei localitati din Franta a deversat mai multe remorci cu noroi peste o tabara ilegala de romi

Primarul unei localitati din Franta a deversat, joi, mai multe remorci incarcate cu noroi la intrarea pe terenul pe care se instalasera ilegal 18 romi sase adulti si 12 copii), relateaza presa franceza, in.

Mai multe organizatii de studenti au lansat o petitie impotriva desfiintarii sau reorganizarii UEFISCDI

Mai multe organizatii de studenti si de tineret cer din nou Ministerului Educatiei si Senatului sa respinga proiectul de lege care desfiinteaza UEFISCDI - institutia care distribuie banii cercetarii. Liga Studentilor Romani din Strainatate, Alianta Nationala a Organizatiilor Studentesti din Romania si Consiliul Tineretului din Romania se numara printre organizatiile care au lansat o petitie de sustinere a acestei institutii. Studentii se opun astfel desfiintarii sau reorganizarii UEFISCDI si anunta ca luni, 20 aprilie, vor trimite petitia semnata pana acum de peste 2. 000 de persoane la Ministerul Educatiei si la Senatul Romaniei.

Roman retinut in Italia dupa mai multe luni de cautari. A jefuit, alaturi de alti trei romani, un magazin de bijuterii

Un roman a fost retinut in Italia dupa mai multe luni de cautari. Barbatul era in vizorul carabinierilor dupa ce in luna februarie a jefuit, alaturi de alti trei romani, o bijuterie. Ceilati trei complici au.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )