Libnet.ro
UNICEF

19:30

Cod galben de ploi si vijelie in judetul Neamt

România Liberă România Liberă,
Cod galben de ploi si vijelie in judetul Neamt

Meteorologii au emis, sambata seara, cod galben de ploi torentiale si vijelie pentru judetul Neamt. Potrivit site-ului ANM, avertizarea este valabila pana la ora 22. continuă pe România Liberă

Cod galben de ploi pentru mai multe localitati din Maramures

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o avertizare de cod galben de ploi pentru mai multe localitati din judetul Maramures. Codul galben este valabil in data de 6 august, pana la ora 17:00.

Cod galben de ploi pentru zona de munte a judetului Maramures. 6 localitati vizate

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o avertizare de cod galben de ploi pentru zona de munte a judetului Maramures valabila in data de 7 august pana la ora 16:00.

Cod Galben de ploi in Bucuresti, pana la 20.30

Capitala se afla miercuri seara, pana la 20. 30, sub cod galben de ploi, potrivit unei atentionari nowcasting emise de Administratia Nationala de Meteorologie ANM), anunta Mediafax.

ANM: Cod galben de ploi si grindina in judetele Prahova, Brasov, Mures si Alba

Meteorologii au emis, joi dupa-amiaza, doua avertizari cod galben de ploi si grindina pentru mai multe judete, valabile pana la ora 15:30. Averse ce vor cumula izolat peste 25-30 l/mp, frecvente descarcari.

Cod galben de ploi in Bucuresti. Vezi pana cand e valabila avertizarea

Capitala se afla miercuri seara, pana la 20. 30, sub COD GALBEN DE PLOI, potrivit unei atentionari nowcasting emise de Administratia Nationala de Meteorologie. Meteolorogii spun ca vor fi frecvente descarcari.

Cod galben de ploi in Bucuresti, pana la 20.30

Capitala se afla miercuri seara, pana la 20. 30, sub cod galben de ploi, potrivit unei atentionari nowcasting emise de Administratia Nationala de Meteorologie ANM). Meteolorogii spun ca vor fi frecvente d.

Cod galben de ploi in Bucuresti, pana la 20.30

Capitala se afla miercuri seara, pana la 20. 30, sub cod galben de ploi, potrivit unei atentionari nowcasting emise de Administratia Nationala de Meteorologie ANM).

UPDATE. Cod galben de vreme rea pentru Arad, Timis, Brasov si Bistrita-Nasaud

Meteorologii au emis cod galben de ploi torentiale, vijelii si grindina in judetele Arad si Bistrita-Nasaud. Potrivit ANM, se asteapta cantitati de apa ce vor depasi 25l/mp, grindina, descarcari electrice si vant.

ANM: Cod galben de vreme rea in sapte judete din nordul, centrul si nord-estul tarii

Meteorologii au emis, vineri, mai multe avertizari cod galben de vreme rea, pentru sapte judete din nordul, centrul si nord-estul tarii, pana la ora 16:00. Astfel, intre orele 14:05 15,:5, local in.

Cod galben de ploi in Mehendinti, Gorj si Dolj pana la 11.00. in vestul tarii, vijelii, pana la 22.00

Trei judete din sudul tarii se afla sub galben de ploi pana la ora 11. 20 si in vestul tarii sunt anuntate vijelii,pana la ora 22. 00, , informeaza Agentia Nationala de Meteorologie ANM).

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3159 seconds )