Libnet.ro
UNICEF

06:00

Cod galben de vijelii, averse si descarcari electrice in peste trei sferturi din tara, pana joi seara

Hotnews Hotnews,
 Cod galben de vijelii, averse si descarcari electrice in peste trei sferturi din tara, pana joi seara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis o atentionare Cod galben de vremea rea, valabil pana joi seara, in peste trei sferturi din tara, inclusiv in Municipiul Bucuresti, potrivit Agerpres. in intervalul 20 mai, ora 8:00 - 21 mai, ora 18:00, in Oltenia, Banat, Muntenia, Dobrogea si in cea mai mare parte a Transilvaniei si Moldovei vor fi perioade cu instabilitate atmosferica accentuata ce se va manifesta prin frecvente descarcari electrice, vijelii, intensificari ale vantului cu viteze in general de 60 - 70 kmh, grindina si averse torentiale. continuă pe Hotnews

Alerta ANM: Cod galben de vijelii, descarcari electrice si intensificari ale vantului

Administratia Nationala de Meteorologie a emis a o atentionare cod galben valabila de astazi, 20 mai 2020, ora 08:00, pana joi, 21 mai 2020, ora 18:00.

Cod galben de instabilitate atmosferica in cea mai mare parte a tarii, pana la ora 18.00

Meteorologii anunta ca, miercuri, intre orele 8. 00 si 18. 00, cea mai mare parte a tarii va fi sub cod galben de instabilitate atmosferica. Se vor semnala frecvente descarcari electrice, vijelii, intensificari ale vantului cu viteze in general de 60. 70 kmh, grindina si averse torentiale.

Saptamana debuteaza cu ploi si descarcari electrice. Cat de rece va fi azi

Cerul va avea innorari temporar accentuate, luni, in sudul si, partial, in vestul si centrul tarii, precum si in zona de munte, unde local vor fi averse si descarcari electrice, potrivit prognozei emise de Administratia Nationala de Meteorologie ANM).

Ploi torentiale si descarcari electrice in toata tara, de luni seara pana joi

Meteorologii anunta instabilitate atmosferica in toata tara, de luni seara si pana joi dimineata. Sunt prognozate ploi torentiale, descarcari electrice, vijelii si grindina.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )